Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

The Darkest Hour


När en oförklarlig katastrof drabbar världen lyckas en grupp turister överleva i Moskvas underjord. De måste nu ta sig igenom den öde storstaden för att leta efter fler överlevande men det är en ny värld som möter dem ovan mark, en farlig, främmande plats som hemsöks av en okänd fara.


Originaltitel The Darkest Hour
Regissör Chris Gorak
Manus Jon Spaihts
Genre Action, Thriller, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Emile Hirsch, Max Minghella, Olivia Thirlby, Rachael Taylor, Joel Kinnaman, Dato Bachtadze, Veronika Vernadskaja, Jurij Kutsenko, Nikolaj Efremov, Vladimir Jaglich, Artur Smoljaninov, Anna Roudakova, Georgij Gromov, Pjotr Fjodorov
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1048
Filmnummer 84986

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Astrojacob
2018-01-23
Vad tänkte Joel på? Hoppas han fick bra betalt. God tanke och koncept men manuset? Knapp Tvåa.
yrkeschaufföre
2016-07-02
Den gick på tv'n framför mig och jag fortsatte titta eftersom jag gillar Rachael. Ingen fan av genren men den här var okej, en svag tvåa, men sen visade det sig ju att svensken spelar en svensk (om än med ett osvenskt namn) och när det faktiskt börjar gå åt karaktärer som man fått lära känna då är det dags att höja betyget till en svag trea istället.
eraserheead
2016-05-08
olidligt tråkig
KyLLo
2015-05-05
Jag förstår inte varför den finns bland Filmtipsets 250 sämsta filmer, för den är både underhållande och originell. En ganska fartfylld film i intressanta ryska miljöer och en hel del spektakulära specialeffekter. Påminner en del om zombiefilmer, men med en okänd fiende istället. Just fienden är en klar nackdel. En annan är dåliga skådespelare. Därför stannar betyget på en trea.
Murvel48
2014-12-22
Bättre än jag trodde efter att ha läst kommentarerna här.
nestle
2014-09-03
Bättre än väntat. Början var inte jätte bra men filmen blev bättre och bättre. Stabil 3a.
silvertrain
2014-06-30
En bra film. Riktigt spännande och även underhållande. Gillar sån här typ av film. Roligt också att en svensk skådespelare är med. Han Joel Kinnaman. Han är även duktig skådis. En fyra.

2014-05-29
Ingen bra film, men något bättre än sitt rykte, i mina ögon. Den gick att se, men inte mer än så, med andra ord. 3/10.
MaxSyntax
2014-01-14
Ingen höjdare direkt
rebelscum
2013-11-20
Att se den här filmen är lite som att genomgå elchockterapi - en behandlingsform som f.ö kan orsaka minnesluckor. Synd bara att jag inte har möjlighet att glömma bort den här stinkande spillhögen till film.
Visa äldre kommentarer »