2.2

The D Train

Dan Landsman reser till Los Angeles för att leta upp den populäraste killen från hans avgångsklass i high school, så han kan övertyga honom att komma till återföreningen.

Originaltitel The D Train
Regissör Andrew Mogel, Jarrad Paul
Manus Andrew Mogel, Jarrad Paul
Genre Drama, Komedi, 2010-tal
Skådespelare Dermot Mulroney, James Marsden, Jack Black, Jeffrey Tambor, Kathryn Hahn, Mike White (I), Denise Williamson, Kyle Bornheimer, Donna Duplantier, Han Soto, Henry Zebrowski, Danielle Greenup, Nicole Barré, Russell Posner, Corrina Lyons, Charlotte Gale

dudson
2021-07-28
Tvetydig komedi som har sina dalar. Diggar ändock" hur sanslöst omaka detta s,k paret är. Egentligen inget fräccht upplägg med återträffen. Känns som det har gjorts X-antal gånger förut. Det man kan garva åt är Blacks larviga-försök till säga hippa ord kontant till coolingen Marsden heehee..2+
AjaxSwan
2016-08-05
Tragikomisk och det har jag väldigt svårt för, speciellt om jag väntar mig en ren komedi, vilket omslaget framställde filmen som. Lite jobbigt pinsam, och Black funkar inte riktigt i huvudrollen så i mina ögon är detta ingen vidare film tyvärr. 2:a (3/10)
leothar
2015-12-14
Som sagt, väldigt ojämn. Mycket cringe, men också många höga skratt för min del. Sevärd.
Barneyk
2015-11-08
Dom pinsamma bitarna blir mer jobbiga än roliga och det är många bitar. Lite annorlunda film med lite kul perspektiv. Men inte särskilt bra.
HerrNenne
2015-10-23
Tragisk. Men har sina uppsidor. Tyvärr präglas hela filmen av pinsamhet och då blir det för jobbigt att titta på.
Purp
2015-10-06
Jack Black rollfigur är så fruktansvärt störande så betyget på filmen kan bara bli en etta.
gubbtjyv
2015-08-26
Märklig, bitvis underhållande och jävligt awkward
ziferN
2015-08-24
Detta var ändå en ganska ojämn film men ändå underhållande att titta på. Jag menar, det kändes som att jag tittade på två olika filmer. Första halvan är den generiska amerikanska dramakomedin som är knappt intressant i det här fallet. Men den andra halvan av filmen är däremot bra och intressant, särskilt samspelet mellan Black och Hahn. Så i slutändan blev det en trivsam film.
kervisch
2015-08-23
2 av 5. Funkar ( knappt ) att se....