Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.7
av 5

The Cutter


En f.d. SS-soldat har stulit religiöst betydelsefulla diamanter och kidnappat den enda person som klarar av att skära dem. Privatdetektiven John Shepherd åtar sig uppdraget att hitta den kidnappade personen och att sätta stopp för brottsligheten en gång för alla.


Originaltitel The Cutter
Regissör William Tannen
Manus Bruce Haskett
Genre Drama, Action, Thriller, 2000-tal
Skådespelare Chuck Norris, Joanna Pacula, Daniel Bernhardt, Bernie Kopell, Todd Jensen, Marshall R Teague, Tracy Scoggins, Curt Lowens
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83
Filmnummer 43317

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Zebulonm
2015-05-26
Även fast Chucken e med så går det inte o ge mer än en tvåa.....
Totenkopf
2015-02-28
Filmen där regissören tror tittarna har alzheimer, där de måste köra en repris om en tidigare händelse i filmen stup i ett. Chucken ser däremot oförskämt fräsch ut för att vara nära pensionsåldern.
ClintanTheKing
2014-04-01
Som vanligt när det gäller Chuck Norris filmer från 90 och framåt är det precis lika tröttsamt som alltid. Skönt att det bara återstår 1 film att se och sedan glömma detta elände.
Sankt
2013-09-05
Det räcker med att Chuck kommer i bild, så hamnar filmen eller vad det nu är, på en 1:a.
FabianBom
2012-09-25
bra action och sevärrd action av en man i 60års åldern. chuck och jackie är mina favo martial arts
Fläskkäft
2011-09-28
Chucken på 2000-talet??? Ingenting har förändrats men gamle Chuck känns nästan lika förbrukad som Steven Seagal. Han orkar med en del men åldern har tagit ut sin rätt vilket inte är så konstigt. Här får han ovanligt mycket stryk men han fixar ju biffen tills slut ändå. =) Allmänt rôtna B-skådisar i biroller som kämpar för att göra bra ifrån sig. Behåringen här är röd men jag misstänker starkt att den egentligen är grå. =)
chris_lambert_
2009-09-12
En standardthriller med en inte alltför spännande story. Chucken känns gammal och virrig. Scenen då han flugit genom bussrutan understryker detta. Inte helt urusel heller för den delen.
Djason
2009-08-27
I Stuntscenen på bussen syns det att herr Norris börjar bli gammal, annars är detta en vanlig Chuck Norris rulle. Chuck Norris once visited Virgin Island, thats not the name of the island anymore.
Bumbi78
2008-08-18
Chucken börjar bli gammal, kanske dags att leva på minnena snart. De här är en hafsig enkel historia man sett hundra gånger innan.
BeachyHead
2008-04-16
Nja. En okej film som dock lämnar en hel del att önska.
Visa äldre kommentarer »