billiga elavtal

billiga elavtal
2.6

The Cured

Ett botemedel har upptäckts som gör att de som en gång varit levande döda kan återvända till ett normalt liv. Kruxet är att minnena från tiden som köttätande zombie lever kvar hos den som botats.

Originaltitel The Cured
Regissör David Freyne
Manus David Freyne
Genre Drama, Skräck, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Sam Keeley, Elliot Page, Tom Vaughan-Lawlor, Paula Malcomson, Stuart Graham, Oscar Nolan, Peter Campion, Hilda Fay, David Herlihy, Lesley Conroy, Natalia Kostrzewa, Barry McGovern

amam
2023-03-10
Page gör ett bra jobb, kul med en spirituell uppföljare till 28 dagar senare där de hittat ett botemedel. Stabil trea.
2022-02-27
Kul att se lite nytänk i zombiegenren. Lite som en dunkel, halvdeppig sentida uppföljare till 28 dagar senare.
Engravadlax
2018-07-19
In the Flesh (2013) har mer eller mindre samma premiss och är mycket bättre.
PeterTheW
2018-05-14
Gillade. Stark trea. Fin idé, väl utförd även om det "lilla extra" saknades.
karlmats
2017-11-22
En ny vinkel på zombiegenren, det var positivt. Utförandet är helt ok men det blir inte supergripande trots att Ellen Page är med. En del jump scares som jag inte uppskattar och dessutom gillar jag heller inte idén med teleporterande zombies som dyker upp precis från bildkanten trots att karaktärerna borde ha haft väldigt gott om tid på sig att upptäcka dem innan de skiter på sig av förvåning. Överlag en ganska lågmäld historia som tar upp en fråga som likaväl kan appliceras på PTS hos krigsveteraner eller varför inte invandrare från krigshärjade områden. Hur hanterar man emotionell stress, dåliga minnen som individ och som samhälle? Är man skyldig till sina handlingar när man var infekterad? Hur kan man leva med sig själv eller varandra? Är ett botemedel verkligen ett botemedel? Det känns lite som att det finns en kanonfilm att göra på det här temat, men The Cured var inte tillräckligt bra för att vara den filmen. En stark 2a.
stoked87
2017-11-12
Kommer köpa denna film när den kommer ut en av mina nya favo zombie filmer!
Masjävel
2017-11-08
Seg i början men byggde upp en stämning som förtjänar mer än ett godkänt betyg.