3.7
3.7
The Culture High

En dokumentär som utforskar rötterna till de lagar och åsikter som florerar kring användningen av marijuana.
Originaltitel | The Culture High |
Regissör | Brett Harvey |
Manus | Michael Bobroff, Brett Harvey |
Genre | 2010-tal, Dokumentär |
Mycket intressant men kändes lite "Zeitgeist" i slutet där det handlade mindre och mindre om cannabis och mer om hur missnöjda dokumentärfilmarna var med USAs politik i stort. Visst hänger allt samman, men de kunde försökt röka på mindre medan de klippte slutversionen för associationerna gick åt alla håll!
Intressant men spretig.
Saklig, informativ och med flera bra pointer. Att förbudet är roten till allt ont i världen är förstås långsökt, men klart är att det ställer till med ett ofantligt stort elände.
Partisk och konspiratorisk så det heter duga. Ändå ett intressant ämne. Filmen svävar iväg rätt mycket andra halvan och får det att verka som förbudet mot cannabis är roten till allt ont i dagens samhälle, men är intressant när den håller sig till sakliga fakta och intervjuer med forskare
Sanslöst vinklad.
Bästa film jag sett. Rekommenderar alla myndiga individer i vårt moderna samhälle att se denna i lugn och ro, kanske ett par gånger för att verkligen få allt att landa i hjärnan.
Välkomnar en varmare framtid där vi alla kan leva i harmoni och respektera varandras val i livet.
Precis som deras tidigare dokumentär "The Union" så är denna högst informativ och välgjord. Rekommenderas starkt!