Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Core


När 17 personer plötsligt dör i Boston och bisarra naturfenomen inträffar börjar geofysikern Josh Keyes misstänka att det hänt något med jordens elektromagnetiska fält. Keyes upptäcker, när han undersöker de konstiga händelserna tillsammans med sitt team, att det är något mycket mer skrämmande än man någonsin kunnat ana. Jordens inre kärna har slutat att rotera, vilket fått jordens elektromagnetiska fält att snabbt försämras. Och saker och ting kan bara bli värre, om det elektromagnetiska fältet kollapsar kommer jorden att koka. USA:s regering och FN bestämmer sig snabbt för att samla ihop ett team av experter. Deras uppdrag är att bygga en farkost som kan ta sig ner till jordens kärna för att återaktivera den och återställa balansen på jorden.


Originaltitel The Core
Regissör Jon Amiel
Manus John Rogers (II), Cooper Layne
Genre Drama, Action, Thriller, Science Fiction, 2000-tal
Skådespelare Aaron Eckhart, Christopher Shyer, Ray Galletti, Hilary Swank, Delroy Lindo, Eileen Pedde, Rekha Sharma, Stanley Tucci, DJ Qualls, Tom Scholte, Richard Jenkins, Glenn Morshower, Bruce Greenwood, Anthony Harrison, Tchéky Karyo, Nicole Leroux, Alfre Woodard
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3673
Filmnummer 10594

Recensioner

Skapad 2019-10-28 av Kiril
Har tiden plötsligt backats fem år? 1998 kom nämligen två katastroffilmer (”Armageddon” och ”Deep Impact”) som båda behandlade temat ”jorden-hotas-av-en-meteorit/asteroid-så-nu-skickar-vi-u...   Läs mer »

Skapad 2019-10-28 av JoeZ
Ja, vad kan man säga om katastroffilmer, redan från första början så vet vi att dem i slutet kommer att rädda världen, vi vet att några dör och några överlever. Denna film följer i Armaged...   Läs mer »

Kommentarer


den_vita_apan
2023-01-24
Hela premissen för denna film är såå dum, och utförandet är lika löjligt. Men det är inte det absolut sämsta jag sett, därav 2:an.
Olof_Gronlund
2022-08-29
Inte min typ av film, så kanske inte rättvist att jag bedömer den. Allt för utdragen och någon kopia av Armageddon.
Rai
2021-05-28
Tråkig film helt enkelt..
Supernaut
2020-05-01
Typisk dum katastroffilm. Smått underhållande men verkligen inte bra alls.
Boondock_saint
2017-02-17
Det är omöjligt för mig att sätta ett korrekt betyg på den här. Varje enskild scen är bland det dummaste jag någonsin har sett, kombinerat med riktigt malplacerad musik (låter som den i Terminator?!) och skiteffekter är det här en riktig bajsfilm vars manus hade kunnat vara skrivet av Donald Trump. Jag låg i sängen i två timmar och mumlade "men Gud" och höll mig för munnen på grund av alla dumheter. Blev tvungen att väcka min sambo två gånger för att berätta om de dumheter jag precis sett. MEN! Det är så underhållande så jag nästa dag vill se om den igen. 1/5 riktig skitfilm, 5/5 skulle se den igen, liksom. Så det får väl bli en trea så länge då.
Sir_Lord
2017-02-06
Fruktansvärt fula effekter, men annars är den som Armageddon fast i jorden.
Halofreak92swe
2016-10-20
Lika vass som när jag såg den för 7 år sen :) Väldigt spännande och annorlunda katastrof-film!
deswhip
2016-07-24
Tänk att de lyckas få finansiering till såna här filmer?!?!
JaquesLeConte
2016-05-18
Urbota dumt, men ganska underhållande.
siggelund
2016-03-29
Svag tvåa för dig som aldrig hängde med i skolan men ändå vill kunna utbrista "Det där är förbannat korkat". Inklusive jublande kontrollrum. Usch.
Visa äldre kommentarer »