2.4

The Comeback Trail

Producenten Max Barber är grovt skuldsatt efter hans senaste filmfiaskon. Med hans liv som insats bestämmer sig Max för att producera en ny film, där han ska försöka ta död på huvudrollen för att plocka ut försäkringspengarna. Men när Max väljer Duke Montana som huvudroll blir konsekvenserna större än han någonsin skulle kunna föreställa sig.

Originaltitel The Comeback Trail
Regissör George Gallo
Manus George Gallo, Josh Posner
Genre Komedi, Kriminalare
Skådespelare Robert De Niro, Morgan Freeman, Tommy Lee Jones, Emile Hirsch, Zach Braff, Eddie Griffin, Kate Katzman, Blerim Destani, Vincent Spano, Patrick Muldoon, Natalie Burn, Leslie Stratton, Michelle Maylene, Nick Vallelonga, Julie Lott, Josefine Lindegaard

Murvel48
2023-04-03
Filmer om filminspelningar är ofta bra men den här är inte mer än knappt godkänd. Med den rollistan hade jag väntat mig något betydligt bättre.
HerrNenne
2022-08-14
Det känns som att filmen har en bra (beprövad) idé i grunden, men sen känns det som att filmen är typ tjugo minuter, och detta inte menat på ett bra sätt. Mysteriet håller i sig tills det avslöjas redan halvvägs in i filmen men excuse me, nej, filmen var visst strax slut där även om det inte känns så. Dålig humor, lutar sig för mycket på (f.d.) stora namn som man mest klär ut som pajasar och så säljer man in det billigt till netflix. Svagt underhållande men som fenomen: urtråkigt.
Christofer
2022-08-01
2022-07-03: Viss startsträcka, men sedan blev det rätt kul faktiskt ända in i mål (nästan). Tyvärr var upplösningen sista minutrarna alldeles för platt och trist.
Olof_Gronlund
2022-07-01
Otroligt vad De Niro har skitat ner sin karriär med usla komedier. Han kommer nog aldrig vara nära en Oscar igen. Var lite väl väntad film, man visste vad som skulle hända direkt.
isecore
2022-06-30
Helt okej film. Lite spretig i sin presentation men solida skådespelar-insatser från skickliga veteraner håller kemin levande.
origC-J
2021-01-14
Mer underhållande än väntat. Inget nytt under solen, och för dåliga specialeffekter, men inte helt oävet. Stark trea.