Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Atomic Blonde


Kronjuvelen hos den brittiska underrättelsetjänsten MI6, Agent Lorraine Broughton använder alla sina förmågor för att överleva hennes omöjliga uppdrag. Skickad ensam till Berlin för att få med sig ovärderliga handlingar ut ur den instabila staden, slår hon sig ihop med den lokala avdelningschefen David Percival för att navigera sig genom ett spel på liv och död bland spioner.


Originaltitel Atomic Blonde
Regissör David Leitch
Manus Kurt Johnstad
Genre Action, Thriller, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Charlize Theron, John Goodman, James Faulkner, Til Schweiger, Toby Jones, Barbara Sukowa, Daniel Bernhardt, James McAvoy, Eddie Marsan, Bill Skarsgård, Roland Møller, Sam Hargrave, Sofia Boutella, Jóhannes Haukur Jóhannesson, Attila C. Arpa, Lili Gesler
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 746
Filmnummer 121509

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Dream
2022-12-27
Helt okej, men inget som sticker ut något nämnvärt.
Rune2000
2022-10-17
Underhållande spionthriller med en påkostad soundtrack. Charlize Theron är övertygande i huvudrollen och samspelet med James McAvoy funkar utmärkt. Kul att även se Bill Skarsgård i en av birollerna.
Andreas_
2021-02-15
Helt okej actionrulle med kvinna i huvudrollen och visst är Charlize Theron en tuff kvinna som kan bära upp en actionfilm, man kan väl typ kalla detta en dagens Nikita eller kvinnlig John Wick och visst är actionscenerna coola, David Leitch är grym på att koreografera fighting scener, vilket vi såg i deadpool 2 och första John Wick men var är manuset då? Kurt Johnstad har skrivit en väldigt simpel spionhistoria och karaktärer som man inte fastnar för eller känner med, det gör att det blir lite smått långtråkig action när man inte ens orkar engagera sig i karaktärerna, nu är denna film gjord efter en serietidning som jag inte läst och har som ingen koll på om känslan är efter serietidningen eller ej men som enbart film utan att ha läst tidningen så blir jag tyvärr inte impad, men det som ändå höjer filmen över 2:an i betyg är den underbara tidsperioden, kulisserna, kläderna, actionscenerna som tyvärr är lite för få men framförallt musiken, så jäkla bra soundtrack till denna film, så där blir jag ändå lite såld och för att inte glömma Theron själv förstås, funkar absolut som en stenhård kvinnlig spion men hennes kollegor i bi-roller som t.ex John Goodman och James McAvoy är tyvärr inte lika heta, bra skådisar men här gör dom rätt platta roller och manuset då, ja man har typ lyckats räkna ut hela storyn innan halva filmen gått, så inget höjdarmanus tyvärr, har hört att en fortsättning är påtänkt och jag är skeptisk, för om det inte blir en regissör som verkligen kan filma actionscener så har inte dessa filmer mycket att komma med. Betyget blir ändå en stabil 3:a
naiiv
2020-12-28
Roligt med musiken, men generellt slarvig. Inspelning vid murmuseet inklusive plattform?! Stalker från -81 på premiär!? Jag brukar inte vara någon detaljpetare, men när det slängs i ansiktet på en är det irriterande.
Gordyal
2020-11-01
Stabil, fartfylld, våldsam och sexig action. Theron övertygar. (9/15)
TompiÄrGullig
2020-05-29
Ett ok manus men fantastiskt skådespel och mysiga miljöer i en spännande del av Europas historia.
amam
2020-01-12
Charlize Theron var bra. Habil actionrulle.
finkan
2019-12-07
Helt ok actionrulle som dock var lite för lång
ledsenpirat
2019-10-25
Aningen för lång, men snygg och underhållande. Enkel story med några knutar, trabantaction, cool musik och filmvåld. Godkänd!
Bumbi78
2019-06-08
Tja storyn, vad det nu gick ut på, var kanske inte den skarpaste. Istället läggs fokus på en grymt snygg scenografi, laddade actionscener och ett underbart soundtrack. Så hur dumt allt egentligen är har de lyckats göra en underhållande och snygg actionrulle.
Visa äldre kommentarer »