Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

Klättringen


En ung man från förorten tänker bestiga Mount Everest för att visa kvinnan han älskar att han skulle göra vad som helst för henne.


Originaltitel L'ascension
Alternativ titel The Climb
Regissör Ludovic Bernard
Manus Ludovic Bernard, Nadir Dendoune, Olivier Ducray
Genre Komedi, Romantik, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Ahmed Sylla, Alice Belaïdi, Kévin Razy, Nicolas Wanczycki, Waly Dia, Maïmouna Gueye, Denis Mpunga, Fadila Belkebla, Moussa Maaskri, Umesh Tamang, Amir El Kacem, Johannes Oliver Hamm, Rabah Nait Oufella, Oscar Copp, Erico Salamone, Jochen Hägele, Mariama Gueye, Tiphaine Daviot, Robin Rafoni, Gabrielle Atger, Shriprem Gurung, Brandon Omekenge, Sokhna Diallo
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 128896

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Christofer
2021-10-27
2021-09-15: Osannolikt. Men underhållande.
mammene
2020-08-07
Det får bli en trea av den svagare sorten för underhållningens skull. Det var klämkäckt och underhållande, men kändes inte så trovärdigt, så hur nära verkligheten den är vet vi inte. Det är en spillevink i huvudrollen och det gör han bra. Egentligen känns historien rätt larvig, det måste finnas enklare sätt att bevisa sin kärlek på.
karlmats
2019-03-16
En verklig historia tydligen men baserat på själva filmen känns det så sjukt osannolikt att det nästan blir komiskt vilket kanske var meningen, men det blir också lite irriterande. Filmskaparna verkar inte ha nån som helst aning eller ambition av att skildra själva klättringen och av naturliga skäl blir det heller ingen romantisk kemi mellan turturduvorna eftersom han gör det här på egen hand efter vad som verkar ha varit ett högst spontant, ogenomtänkt, nyktert, fyllebeslut. Då försvinner alltså två av tre genrer; romantik och äventyr. Kvar blir komedi och som sådan får den en stabil 2a.