The Client List

En före detta skönhetsdrottning blir tvingad att ta ett jobb som massör för att kunna betala räkningarna efter att hennes man har blivit invalidiserad i en olycka. Men hon märker snart att hennes klienter väntar sig mer än en vanlig massage.

Originaltitel The Client List
Regissör Eric Laneuville
Manus Suzanne Martin
Genre Drama, 2010-tal
Skådespelare Jennifer Love Hewitt, Cybill Shepherd, Teddy Sears, Sonja Bennett, Heather Doerksen, Lynda Boyd, Haviland Stillwell, Chelah Horsdal, Kacey Rohl, Kandyse McClure, Brohm Chevalier, Brookmere Chevalier, Valin Shinyei, Olivia Steele-Falconer

HerrNenne
2017-07-19
Det är en usel film. Fast ganska sebar ändå. Men den här känslan av "okej" utmanas mer och mer ju längre filmen går tills du insett vilken smörja det är. Totalt osympatiska karaktärer överallt. Borde gjort mer av scenariot den lade fram.
2016-10-29
Jennifer Love Hewitt gör bra ifrån sig och filmen är faktiskt helt okej. Den är inget mästerverk men den är i alla fall underhållande och duger i brist på annat.
yrkeschaufföre
2016-07-03
Okej, en svag tvåa eftersom jag gillar J L H. Filmen är mer en etta.
heldi
2016-02-29
Totalt meningslös.
Tatty
2014-08-06
Filmen var riktig bra än vad jag förväntade mig. Jennifer Love Hewitt spelade rollen bra.
Robkiller
2014-08-05
TV-drama från "Lifetime" som aldrig blir särskilt intressant... kul att se Jennifer Love Hewitt, men med den handlingen hade de kunnat göra någonting bättre. Trots det så var den väl inte helt usel så den får duga...
JimCarrey
2013-05-18
Wow. Uselt. Jennifer Love Hewitt är sminkad som en hora redan från början så man fattar vart det barkar
DIProgan
2012-12-26
Simpelt, tillrättalagt och tråkigt.
JPerlie
2012-06-28
En helt ok film men inte mycket mer. Dock ganska så störande att hon pratade för sig själv så mycket som hon gjorde. I början var det förståeligt men efter ett tag blev det bara jobbigt.
Docklands
2010-07-22
och jag stängde av, igen.