The Clapper
Eddie Krumble är en professionell klappare på tv-inspelningar. När en talkshow gör Eddies liv till en nationell besatthet hotas hans begynnande förhållande med bensinmacksexpediten Judy.

Originaltitel | The Clapper |
Regissör | Dito Montiel |
Manus | Dito Montiel |
Genre | Komedi, Romantik, 2010-tal |
Skådespelare | Ed Helms, Amanda Seyfried, Tracy Morgan, Russell Peters, Adam Levine, PJ Byrne, Greg Vrotsos, Mickey Gooch Jr, Todd Giebenhain, Brenda Vaccaro, Mori Taylor, Leah Remini, David Barroso, Steven Randazzo, Alan Thicke |
Förväntade mig en film där Ed Helm är rolig, fick motsatsen, vet inte om den bör klassas som komedi ens. Känns som att han kör en seriös roll som ej fungerar helt enkelt. Filmen totalt intetsägande med och jag förstår inte att den blev till verklighet tyvärr.
ingenting känns rätt här.
Håller med jonbo. Filmen saknar liksom poäng? Intressant i början, men sen blir det mest ganska deprimerande. Håller med HerrNenne också om att parets intresse för varandra inte riktigt känns trovärdigt, man förstår aldrig varför de gillar varandra och åldersskillnaden känns off.
Ligger på en trea en bra bit, men filmen har väldigt svårt att knyta ihop det, som att den då inser att den egentligen inte hade något att komma med.
Bygger på missförstånd som mest är jobbiga att se på, ofta rätt pinsam och svår att titta på, och även om både Helms och Seyfried är fina i romantikdelarna så säljer dom inte förhållandet riktigt och åldersskillnaden är väldigt tydlig. Inte hemsk men inte bra nog. Seyfried var däremot riktigt bra.