Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2
av 5

The Clapper


Eddie Krumble är en professionell klappare på tv-inspelningar. När en talkshow gör Eddies liv till en nationell besatthet hotas hans begynnande förhållande med bensinmacksexpediten Judy.


Originaltitel The Clapper
Regissör Dito Montiel
Manus Dito Montiel
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Ed Helms, Amanda Seyfried, Tracy Morgan, Russell Peters, Adam Levine, PJ Byrne, Greg Vrotsos, Mickey Gooch Jr, Todd Giebenhain, Brenda Vaccaro, Mori Taylor, Leah Remini, David Barroso, Steven Randazzo, Alan Thicke
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 98
Filmnummer 125387

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Olof_Gronlund
2022-06-15
Förväntade mig en film där Ed Helm är rolig, fick motsatsen, vet inte om den bör klassas som komedi ens. Känns som att han kör en seriös roll som ej fungerar helt enkelt. Filmen totalt intetsägande med och jag förstår inte att den blev till verklighet tyvärr.
Pelli
2018-12-04
ingenting känns rätt här.
Boondock_saint
2018-11-27
Håller med jonbo. Filmen saknar liksom poäng? Intressant i början, men sen blir det mest ganska deprimerande. Håller med HerrNenne också om att parets intresse för varandra inte riktigt känns trovärdigt, man förstår aldrig varför de gillar varandra och åldersskillnaden känns off.
jonbo
2018-10-05
Ligger på en trea en bra bit, men filmen har väldigt svårt att knyta ihop det, som att den då inser att den egentligen inte hade något att komma med.
HerrNenne
2018-05-26
Bygger på missförstånd som mest är jobbiga att se på, ofta rätt pinsam och svår att titta på, och även om både Helms och Seyfried är fina i romantikdelarna så säljer dom inte förhållandet riktigt och åldersskillnaden är väldigt tydlig. Inte hemsk men inte bra nog. Seyfried var däremot riktigt bra.