Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.2
av 5

The Circle


När Mae Holland blir anställd på The Circle, världens mest framgångsrika internetföretag, tycker hon att hon fått sitt livs bästa jobb. The Circle länkar ihop användarnas personliga mejl, sociala medier, bank och inköp med deras universella operativsystem och skapar en online-identitet och en ny transparent era. Mae blir ansiktet utåt och dess taleskvinna men snart börjar hon förstå vidden av företagets ambitioner och konsekvenserna av deras tjänster.


Originaltitel The Circle
Regissör James Ponsoldt
Manus James Ponsoldt, Dave Eggers
Genre Drama, Thriller, Science Fiction, 2010-tal
Skådespelare Emma Watson, Tom Hanks, Patton Oswalt, Karen Gillan, John Boyega, Bill Paxton, Glenne Headly, Ellar Coltrane, Mamoudou Athie, Smith Cho, Nate Corddry, Poorna Jagannathan, Judy Reyes, Amir Talai, Ellen Wong, Elvy Yost, Eve Gordon
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 351
Filmnummer 123831

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


KyLLo
2021-02-06
Osympatisk och motbjudande men tänkvärd.
finkan
2020-06-23
Hade kunnat blivit bra
debe
2019-11-05
Intressant idé där tankarna for till ett visst amerikanskt företag som satsar på att allt ska finnas i deras sociala nätverk. Så därför tyckte jag att filmen var helt okej, tills den plötsligt tog slut.
Sarlac
2018-11-06
Intetsägande rulle. Filmen bara slutar helt plötsligt. Inget budskap, ingen upplösning och full med en massa meningslösa scener.
Elizadushkufan
2018-08-13
Grymt besviken på filmen, då jag gillar både Emma Watson och Tom Hanks. Dock är den så seg och det blir aldrig någon riktigt fart i filmen. Thriller? Nej, det skulle jag inte påstå. Den känns lite ofärdig och känns som handlingen kunde gjorts lite mer spännande. Om det inte var för Emma Watsons medverkan, hade jag nog stängt av filmen efter 15 minuter. En av de tråkigaste filmerna jag sett på länge...Synd eftersom det är bra skådisar med.
WillyV
2018-03-30
So so.
Rai
2018-02-18
Riktigt dålig film. Emma Watson kan ju inte ens agera!!!
arruba
2018-01-16
Emma Watson är alltid duktig och filmen underhåller, problemet ligger snarare i att jag aldrig riktigt fångas med, det blir aldrig spännande.
stgurgel
2018-01-14
Seg rulle med dåligt skrivna karaktärer, kass dialog och usla skådespelarinsatser. Är nog bara emma och hank som gör någorlunda rätt för sig i den aspekten, och då var ändå emmas en av de dåligt skrivna.
HerrNenne
2017-11-10
Kanske viktig på sina sätt. Men jobbig att se på. Luckras också upp ju mer det kommer tills det mest är snömos på slutet. Dutch har helt rätt. Vet inte om det är är sebart. Men lutar åt nej. För hippt. För osubtil (klumpig?). För hård. För vag.
Visa äldre kommentarer »