Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.6
av 5

The Cell


FBI har lyckats spåra den grymma seriemördaren Stargher. När de hittar honom befinner han sig i koma och de har nu endast 48 timmar på sig att finna hans senaste offer, som någonstans sitter instängd i en cell som sakta fylls med vatten.


Originaltitel The Cell
Regissör Tarsem Singh
Manus Mark Protosevich
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Skräck, Science Fiction, Fantasy, 2000-tal
Skådespelare Vincent D'Onofrio, Jennifer Lopez, Vince Vaughn, Jake Weber, Colton James, Marianne Jean-Baptiste, Dylan Baker, Dean Norris, Tara Subkoff, Musetta Vander, Pruitt Taylor Vince, Patrick Bauchau, Jake Thomas, Gerry Becker
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5713
Filmnummer 1204

Recensioner

Skapad 2019-11-01 av tvoj
The Cell är en film som handlar om en psykolog (Jennifer Lopez) som med en banbrytande maskin pluggar in sig i sina patienters hjärnor och kan där bemöta och prata ut med dem på bästa möjliga s...   Läs mer »

Kommentarer


Stygga-Vargen
2019-06-06
Seg, tråkig och allmänt flummig. Jennifer Lopez gör som vanligt dåligt ifrån sig.
Robkiller
2019-01-22
Mest konstig, men visuellt intressant.
martineden
2017-12-17
[rek. 2] Jag kan i viss mån förstå att vissa inte alls tilltalas av denna film, vars största styrka är dess oerhörda visuella pondus. Filmen är mångfacetterad och innehåller olika nivåer, som jag tycker fungerar ypperligt, och jag tycker att regissören gör ett lysande jobb att skapa en visuell fyrverkeri fest av en ganska traditionell deckarhistoria. Mycket bra!! 4.
Rai
2017-12-11
Tja, den funkar att se på, finns värre...

2017-08-06
Ikke så troverdig men vakker og ganske spennende.
DukeIgthorn
2017-03-22
Riktigt bra premisser för denna film! Att stiga in i en seriemördares sjuka drömmar för att tolka dem och förstå var han gömt sitt sista offer. Mycket gör filmmakarna bra här, det är kreativa och fantasifulla dröminslag. Men tyvärr är det något som ändå inte funkar. De lyckas inte göra drömmarna meningsfulla för handlingen, de leder inte framåt utan blir mest till visuella utsvävningar. I sanningens namn: Behövs ens filmens huvudperson J-Lo? Påverkar hon handlingen? Det räckte ju med att Vince Vaughn steg in en minut i drömmen så var biffen fixad.
wasteoftime
2016-06-20
Det känns lite väl rörigt, för att man ska få någon bra uppfattning/grepp om det, det saknas en ordentlig introduktion till det mesta - även om själva grundidén är riktigt bra. Övergången mellan de inledande segmenten gör det bara rörigt, och sedan håller den känslan i sig. Inte mycket som är direkt dåligt utöver det, förutom en känsla av att det var framstressat alltihop. Det når liksom aldrig upp över kanten för vad jag kan anse som bra, och får 0,3 på SH-skalan.
Krille80
2014-10-28
Originalitet och skönhet beskriver denna film för mig. Dessutom är Jennifer Lopez helt bedårande både till utseende och till skådespeleri denna gången. 3+
ToddDowney
2013-05-18
Visuellt en vacker film. Finns inte mycket mer att säga, story'n är halvkass och skådespelet kändes lite..mjää. Men i övrigt en vacker film.
pungsnigel
2013-04-13
fyfan så rörig jävla smörja, Jennifer Lopez är så extremt dålig.
Visa äldre kommentarer »