Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.4
av 5

The Case for Christ


Baserad på den sanna historien om en prisbelönt journalist - och ateist - som bestämmer sig för att motbevisa Guds existens efter hans frus nyfunna kristna tro.


Originaltitel The Case for Christ
Regissör Jon Gunn
Manus Brian Bird
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Mike Vogel, Erika Christensen, Faye Dunaway, Robert Forster, Frankie Faison, L Scott Caldwell, Brett Rice, Kevin Sizemore, Matthew Brenher, Rus Blackwell, Grant Goodeve, Tom Nowicki, Wayne Pére, Miguel Pérez, Mike Pniewski, Haley Rosenwasser, Judd Lormand
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 17
Filmnummer 126079

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


NoWireHangers
2017-08-23
Som föregående kommentar skriver: "The Case for Christ är en debatt där bara kristna och kristna utklädda till ateister får deltaga". Nu har jag inte läst boken som den här bygger på, men däremot "The Case for Faith", och Strobels "undersökningar" är ju allt annat än neutrala, eftersom bara en sida kommer till tals. Hans böcker finns väl främst till för att stärka tron hos de som redan är övertygade, och detsamma gäller väl filmen. Gillar man sånt kan den vara en bra film. Den är välspelad och över lag kompetent gjord. Storyn fungerar väl dock mindre bra, då det blir lite väl många parallella handlingar (som i och för sig är relativt naturligt sammanvävda, men ändå blir det lite hattigt och övertydligt). Faye Dunaway har verkligen åldrats sen jag såg henne sist. Tyvärr är hon bara med i en scen. Tänkte först att hon antagligen var med i denna för att det är svårt att få jobb för aktriser i hennes ålder men tydligen är hon en av filmens producenter.
Engravadlax
2017-08-06
Alltid lika kul med kristnas filmatiserade förföljelsemani, argumentationsfel och propaganda. The Case for Christ är en debatt där bara kristna och kristna utklädda till ateister får deltaga--det är segerporr för en sekt som aldrig vinner några debatter i verkligheten.