Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Rivalerna


Kongressledamot Cam Brady har suttit ohotad på North Carolinas politiska tron i många år och hade planerat att göra så i fortsättningen också, men i årets val får han oväntat motstånd i form av det lokala turistkontorets naive chef Marty Huggins. När valdagen närmar sig och förolämpningarna eskalerar bryr de sig bara om att krossa sin motståndare.


Originaltitel The Campaign
Regissör Jay Roach
Manus Chris Henchy, Shawn Harwell
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Will Ferrell, Zach Galifianakis, Jason Sudeikis, Dylan McDermott, Katherine LaNasa, Brian Cox, John Lithgow, Dan Aykroyd, Sarah Baker (I), Karen Maruyama, Grant Goodman, Kya Haywood, Thomas Middleditch, Jack McBrayer
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1971
Filmnummer 97444

Recensioner

Skapad 2019-10-27 av rikirock
En komedi om politik. En film om vem som blir kongressledamot. Där vi har Will Ferrell mot Zach Galifianakis som i en början tävlar som vuxna men sen blir det hela på dagisnivå. Ferrell spelar en...   Läs mer »

Kommentarer


yrkeschaufföre
2019-01-10
Det är Zach och berättelsen som briljerar, om jag fått bestämma hade jag tonat ner Will å fått en lite smartare film med tydligare budskap.
Engravadlax
2018-09-29
Pendlar mellan gångbar och undermålig. Mestadels undermålig.
gjoob
2018-09-10
Riktigt rolig även om den aldrig faller ur mallen för sådana här filmer.
Murvel48
2018-08-03
Något så ovanligt som en bra film med Will Ferrell.
stgurgel
2018-07-15
Will Ferrell kan det där med att få total dumhet att bli galet kul
yrkeschaufföre
2017-07-19
Hmmm, det var visst inte så länge sen jag såg den senast. Det hade varit en riktigt stark fyra om man tonat ner Will lite grand å slopat de allra lägsta skämten.
yrkeschaufföre
2016-11-06
Fyran får stå kvar, den är väldigt annorlunda mot vad både Will och Zach brukar göra. Kul
TimBuckley
2016-03-11
(rek 2a) En fullständig, men ganska rolig, bagatell detta. Zack är faktisk sjukt rolig bara genom sin närvaro. Å filmens tema dessutom aktuellt iomd den amerikanska/republikanska primärvalscirkusen som just nu rasar.
snyltare
2015-04-02
Nja, rätt kul på nåt sätt, men alltså, det är samma film hela tiden som Will Ferrell gör. Men som sagt, inte dålig alls.
Krille80
2015-01-14
Mer och mer sällan lyckas komedier verkligen vara så bra som jag hoppats eller som trailern ger sken av. Inte heller denna gång lyckas det. Idèn att placera handlingen i den amerikanska politiken är lovande och det finns 3-4 scener där jag verkligen skrattar högt och länge men annars puttrar det på i samma takt. Helt OK att titta på men inte någon bra film. Kul att se Will Ferrel och Zach Galifianakis tillsammans i en film även om de inte imponerar.
Visa äldre kommentarer »