Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.6
av 5

The Con Is On


I ett försök att undvika att betala en stor spelskuld till en ökänd gangster i England flyr ett par till Los Angeles där de börjar planera en juvelstöld.


Originaltitel The Con Is On
Regissör James Oakley
Manus James Oakley, Alex Michaelides
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Uma Thurman, Tim Roth, Alice Eve, Sofía Vergara, Stephen Fry, Parker Posey, Maggie Q, Crispin Glover, Michael Sirow, Nathalie Love, Quinn Meyers, Teresa Yenque, Richard Alan Reid, Susan Traylor, Wilmer Calderon, Sharon Maughan, Melissa Sue Anderson
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 30
Filmnummer 130123

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Barneyk
2021-05-05
Jag har svårt att förstå hur film kan vara så här dåligt när det är så stabila och bra skådisar med i en relativt påkostad film. Ofta när karaktärerna pratar så känns det liksom mer som en genomläsning av ett par filmstudenter än som det slutgiltiga resultatet. Filmen får mig att tänka på vad det är som gör att vissa filmer känns "på riktigt" och att vissa filmer, som här, känns som att skådespelare bara står och läser upp repliker.
Tenchi
2019-06-25
Fruktansvärt dålig. Manuset är skrattretande uselt med en dialog skriven av en femåring skulle jag vilja säga. Men det är elakt mot femåringar. Vem godkände det här? Dialogen är så krystad, enkel och ologisk att jag inte finner ord att beskriva hur dålig den är.