1.7

The Box

Frank Miller är en föredetta tjuv som efter tre år i fängelse har beslutat sig för att bli laglydig medborgare. Han får jobb på en bilskrot i Los Angeles och träffar servitrisen Dora. De blir ett par, men så dyker Doras exmake upp och tvingar henne att bryta med Frank och börja jobba på en strippbar.

Originaltitel The Box
Regissör Richard Pepin
Manus James Russo
Genre Drama, 2000-tal, Thriller, Kriminalare, Skräck, Komedi
Skådespelare James Russo, John Hile, Theresa Russell, Brad Dourif, Steve Railsback, Mike Remris, Jon Polito, Michael Rooker

2019-11-27
Usel på alla vis...
NoWireHangers
2016-07-06
I grunden finns det väl en vettig handling men det är inte alls bra gjort. Det som stör mest är hur korkad huvudpersonen är (tips: om man slår ner en filmskurk - se till att han verkligen är knockad så han inte reser sig direkt igen och slår tillbaks så fort man vänt ryggen, och är man inte smart nog att komma på detta själv är tipset att lära sig av sitt misstag och inte göra om det strax efter). I övrigt är det väl mest att det känns allmänt billigt, i synnerhet en såndär tafflig minnesflashbackmontage-scen som väl sällan varit en bra idé i en film.
Jolle7
2012-05-06
Oförtjänt låga betyg från de flesta till en film helt i min smak. Filmen trappar upp på slutet som jag tycker är högklassigt. Dourif, Russo och Rooker spelar bäst. Russel sämst. Spännande och händelserik rulle. Svag femma i betyg!
mindcooler
2010-04-03
Seg och trist.
Masjävel
2010-01-28
Oerhört mörk film som osannolikt nog blev mörkare och mörkare… Blev nästan komiskt till slut…
KarlG
2009-07-11
Jag skulle gillat filmen mer om inte Frank hade försökt att spela en typisk action-hjälte, för det var han definitivt inte! Dessutom kunde man tala om vad som skulle hända minst 5 minuter i förväg hela tiden.
ScArRrFaCe
2009-07-11
"Han får jobb på en kaffebar". Missade jag något? Visst var filmen värdelös och totalt ointressant, men inte jobbade han på en "kaffebar", så mycket hängde jag med iallafall.
Kongo
2005-10-01
heneryd 12/9 2005 Riktigt bra. Definitivt en positiv överraskning. ????
Qnojj
2005-08-07
Det var som en dålig tvdeckare. Ytterst dålig. Specielt när mna hadde läst baksidan
Boogie_aight
2005-05-24
helt OK. ingen film som gör en sugen på livet direkt men..