Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Bourne Legacy


En konspiration inom underrättelsetjänsten håller på att avslöjas och regeringen skyr inga medel i sina försök att röja undan alla tänkbara spår efter sina topphemliga förehavanden - de är till och med beredda att mörda de agenter som varit inblandade. Den genetiskt manipulerade agenten Aaron Cross blir tvungen att använda alla sina färdigheter för att ta sig levande ur det hela och avsluta det som Jason Bourne en gång påbörjade.


Originaltitel The Bourne Legacy
Regissör Tony Gilroy
Manus Tony Gilroy, Dan Gilroy
Genre Action, Thriller, Äventyr, Mysterium, 2010-tal
Skådespelare Jeremy Renner, Rachel Weisz, Edward Norton, Stacy Keach, Albert Finney, Corey Stoll, Dennis Boutsikaris, Donna Murphy, Corey Johnson, Louis Ozawa Changchien, Oscar Isaac, Scott Glenn, David Strathairn, Elizabeth Marvel, Shane Jacobson, Zeljko Ivanek
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 3707
Filmnummer 97341

Recensioner

Skapad 2019-11-22 av Jules4893
Handlingen i The Bourne Legacy skiljer sig inte nämnvärt från de andra Bourne -filmerna. Konsekvenserna från de tidigare filmerna utspelar sig här då stora delar av CSI operationer läggs ner. A...   Läs mer »

Kommentarer


karlstadtös
2022-07-17
Det var länge sen jag såg de tre första, så tog ett tag innan jag kom in i denna. Tyckte den var spännande, men känns som den slutade mitt i. Hoppas på upplösningen i nästa.
idaho1981
2022-02-19
Spännande historia. Brenner känns dock rejält träig, men Weisz gör det bra. Lagom underhållande.
hsimpson
2022-01-19
Håller ganska skapligt ganska länge, men sista halvtimmen är tråkig, med riktigt dåliga jakt-scener. Damon saknas också.
Commandante
2021-01-16
Filmen saknar det där lilla extra som gjorde de tidigare Bourne-filmerna gå bra. Actionscenerna är ok, mem handlingen är tunn och skurkarna står mest bara och halvskriker CIA-lingo till varandra.
Zhatan
2019-12-05
Renner är bra men handlingen i denna är mycket sämre än tidigare filmer.
TURGUT
2019-02-11
Saknar Jason Bourne!
Zok
2018-09-04
Oerhört tråkig action, och för lång för sitt eget bästa. Renner fungerar annars bra i rollen.
cosinusfi
2018-04-24
Naa.. blir liksom urvattnad. Snygga actionscener och snygga mijöer. Men räcker inte. Bra bakfyllefilm dock.
Starkbröl
2018-04-16
Ganska hantverksmässig dussinaction där "Jason Bourne" bara är en statist vid sidan om handlingen och bara förekommer på bild. Renner är kanske lite anonym men en bra skådis och slår alla på käften som han ska. Sevärt? Tja, det finns väl hundra bättre actionrullar med i princip samma handling.
haajen
2018-03-04
Rätt meningslös film och storyn är rätt korkad men vad gör väl det, tempot är högt så en behöver inte tänka så mkt. Ok underhållning för stunden.
Visa äldre kommentarer »