2.3

The Bounty Hunter

Milo är en prisjägare som får veta att sitt nästa mål är sin före detta fru Nicole. Parets återträff blir allt annat än en trevlig dejt och Nicoles chans att avslöja polisens inblandning i ett mord gör inte det hela lättare. Med kriminella gäng hack i häl tvingas de att samarbeta för att säkerställa bevis.

Originaltitel The Bounty Hunter
Regissör Andy Tennant
Manus Sarah Thorp
Genre Komedi, Action, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Gerard Butler, Jennifer Aniston, Christine Baranski, Jason Sudeikis, Peter Greene, Cathy Moriarty, Siobhan Fallon, Liam Ferguson, Daisy Tahan, Dorian Missick, Peter Conboy, Ruby Feliciano, Adam Rose, Frank Apollonio, Matt Malloy, Joel Marsh Garland

yrkeschaufföre
2019-01-02
Shit va' badass Jennifer är, manuset däremot.....
supermancover
2017-05-01
Inte det sämsta jag sett, men ack så förutsägbar och tradig. Stark etta.
wasteoftime
2016-12-12
Alltså, det här är ju hur det blir när romantiska komedier vägrar dö. Den här skulle antagligen aldrig ha gjorts. Och om den nu nödvändigtvis skulle göras, kunde man väl i alla fall kortat ner den med en sådär 30min i alla fall. Så mycket onödigt "gulligt tjafs" som bara får en att vilja klösa ut ögonen på sig och trycka in dem i öronen så man slipper skiten. Tramsigt, over the top puttinuttit, alldeles för uppenbart och allmänt vidrigt. 25,0 på SH-skalan.
Murvel48
2016-10-22
Hade dom klippt bort 20 minuter dösnack kunde det kanske blivit en svag tvåa.
2014-12-31
Jag är svag för genren romantisk/komedi och dessutom gillar jag Jennifer Aniston som skådespelare och Gerard Butler är en av mina absoluta favoritskådisar just nu. Går man in för att se filmen med ovanstående åsikter så är det svårt att såga denna film men samtidigt så räcker de inte heller för att höja denna film till skyarna. Filmen är väldigt FÖRUTSÄGBAR vilket drar ner betyget men jag ställer mig ändå mer positiv än negativ till filmen som helhet.
LTT86
2014-09-15
Så vi har en ex hustru och en ex make som bli tvungen att samarbeta..................... jag behöver inte säga nåt. Man kan förutse vad som kommer att hända av bara texten!!!
Ojhda
2013-11-20
Rätt skön, underhållande film!
fanny7504
2013-04-05
Kan inte fatta att såna här filmer fortfarande görs. Känns lite 80-tal. Förutsägbar och tråkig.
TheHorrorfan
2013-04-04
Klyschig, men helt okej.
Lord_saile
2012-10-17
Förutsägbar fram tills sista minuterna, det va lite kul, annars lite för tråkig för att vara en komedi, lite för fjompig för att vara action, men båda Aniston och speciellt Butler gör bra ifrån sig. ändå, inget jag skulle se om