Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

The Big Wedding


Ett sedan länge frånskilt par låtsas att de fortfarande är gifta när deras familjer förenas inför ett bröllop.


Originaltitel The Big Wedding
Regissör Justin Zackham
Manus Justin Zackham
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Robert De Niro, Diane Keaton, Susan Sarandon, Katherine Heigl, Ben Barnes, Amanda Seyfried, Topher Grace, Robin Williams, Patricia Rae, Ana Ayora, Christine Ebersole, David Rasche, Kyle Bornheimer, Christa Campbell, Megan Ketch
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 582
Filmnummer 99034

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


supermancover
2017-05-13
Blir så jävla trött på "jag kan göra vad jag vill och såra alla runt omkring, så länge jag säger förlåt"-mentaliteten i sånnahär filmer. Så tröttsamt att hälften hade varit nog.
asasae
2016-11-15
Helt galet alltihop. Lite som "Tomten är far till alla barnen". Allt som kan gå åt skogen - det gör det!
Alice-Renee
2016-11-03
Vilket slöseri med en så förnäm line up!
Tatty
2016-02-13
Bra, rolig och galen film. Gillar de flesta skådespelare!
DOKAN
2015-08-04
Sorgligt slöseri med stjärnskådisar. En och annan smårolig replik och Robin Williams som präst är ju en kul idé. En sexig latina vart ju rätt sexig också . . .
Barneyk
2015-05-10
Med så här många bra och karismatiska skådisar jag gillar, hur dåligt kan det vara? Jättedåligt tydligen...
embr91
2015-04-25
Trodde verkligen den skulle vara bättre, när det ändå är en bra rollista! :/
marleey
2014-11-23
En rolig, varm och lättsam film. Många intriger i storyn, kanske även för många för att det ska känns trovärdigt. Samtidigt är det dessa intriger som gör filmen rolig i slutändan. Många galna karaktärer, även här blir det lite för mycket för att någon ska känns levande. Det blir bara överdrivna karaktärer på film vilket gör det svårt att leva sig in i filmen. De Niro är trots allt charmig när han får ta ut svängarna som Donald. Överlag så är det den äldre ensemblen som är roligast. Förvånats värt många namnkunniga skådisar som deltar. En helt klart mysig film men som snabbt faller i glömska.
Krille80
2014-11-13
En film som lyckas underhålla mig genom mängden välkända och komiskt begåvade skådespelare. Att speltiden smart nog klockar in på endast 80 minuter och är klippt i ett högt tempo, innehållandes kul dialog passar mig också. Som historia är det dock tunt och lättglömt. Jag känner dock att jag kommer se om denna film.
snyltare
2014-10-29
Helt okej film med fokus på ett par riktiga stålkvinnor. Om jag hade varit DeNiro hade jag varit lite sur för att min rollfigur var så endimensionell och grovhuggen jämfört med Keatons och Sarandons. Topher Grace-storyn var lam, men annars tycker jag att syskonen var rätt intressanta. Jag valde mellan tvåa och trea, men satte trea för att väga upp alla era dåliga betyg lite! ;)
Visa äldre kommentarer »