Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

The Big Sick


Den Pakistanfödde komikern Kumail och masterstudenten Emily faller för varandra, men de stora kulturkrockarna orsakar problem. När Emily får en mystisk sjukdom måste Kumail navigera sig igenom krisen med hennes föräldrar och hantera den emotionella dragkampen mellan sin familj och sitt hjärta.


Originaltitel The Big Sick
Regissör Michael Showalter
Manus Emily V Gordon, Kumail Nanjiani
Genre Komedi, Romantik, 2010-tal
Skådespelare Kumail Nanjiani, Zoe Kazan, Holly Hunter, Ray Romano, Anupam Kher, Zenobia Shroff, Adeel Akhtar, Shenaz Treasury, Bo Burnham, Aidy Bryant, Kurt Braunohler, Rebecca Naomi Jones, Jeremy Shamos, David Alan Grier, Myra Lucretia Taylor, Linda Emond
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 672
Filmnummer 124521

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2022-12-08
Zoe Kazan är alltid bra och Ray Romano och Holly Hunter gör ett riktigt bra jobb som föräldrarna. Filmen största svaghet är ju Kumail, fattar inte riktigt grejen med honom.
idaho1981
2021-02-25
Underhållande historia som berör. Fint skådespeleri och bra dialog.
BarryHero
2021-01-08
Faktiskt en ganska orignell rom-com med något så ovanligt med en huvudkaraktär med pakistansk bakgrund. Holly Hunter och Ray Romano är bra som föräldrarna och Kumail och Emily känns övertygande som kärlekspar. Kul att den bygger så pass mycket på den sanna historien.
Albion
2021-10-20
Omtitt efter ca 1.5 år. Fortfarande oemotståndligt charmig där Ray Romano lyfter det här perfekt. Zoe och Holly är också stjärnor här. En stark 4;a senast och det blir samma nu, 4+ 200221 En riktigt varm komedi och som vanligt lyfter Zoe Kazan upp filmerna hon medverkar av bara farten. Här utmanas hon dessutom av föräldraparet Holly Hunter o Ray Romano som är klockrena i sina roller. En ren fröjd att se. Jag ger betyget 4;a, och det lutar åt det starka hållet, dvs 4+
okidoki
2020-02-16
Romantisk, rörande, rolig och tänkvärd.
yrkeschaufföre
2020-02-16
Fantastisk historia som blev ännu bättre när jag förstod att den är baserad på Kumails liv. Holly är bra och Ray borde göra mer drama. Största invändningen är att Aidy är med för lite.
Sillion
2019-02-07
En riktigt stark film om Kumail Nanjiani riktiga liv! Härlg, friskt och gripande!
vonadel
2019-01-30
Charmig. Gillar verkligen Zoe. Så naturligt begåvad på något sätt. Sticker ut från det generella rom-com dravlet. 7/10
Strongbow
2019-01-27
Fin feelgoodfilm. Svag fyra.
mammene
2018-10-28
Jag måste säga att jag blev väldigt road av denna film, gjort i en lättsam ton men med ett allvar i botten. Det är en konst att inte låta det väga över och bli förlöjligande, vilket jag tyckte de lyckades med här. Sedan tyckte jag att den största komikern här var definitivt Ray Romano och även Holly Hunter. Kanske en ganska enkel komedi, men så länge man trivs i den så varför inte.
Visa äldre kommentarer »