Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Murder, Take One


Ett till synes lättuppklarat mord blir motsatsen då utredningen störs av en lokal tv-station som direktsänder utredningen.


Originaltitel Baksu-chiltae deonara
Alternativ titel The Big Scene
Regissör Jang Jin
Manus Jang Jin
Genre Drama, 2000-tal, Mysterium
Skådespelare Shin Ha-kyun, Cha Seung-won, Kim Ji-su, Shin Goo, Jeong Gyu-su, Park Jung-ah, Jang Yeong-nam, Ryu Seung-ryong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 19
Filmnummer 38781

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


myraan
2014-01-22
Förvånansvärt mycket bättre än vad jag trodde den skulle vara. Storyn kanske inte direkt är någon höjdare, men fortfarande så gillar jag det. Men det mesta av betyget som jag ger är för skådespelet. Wow! Seung Won och Shin Ha Kyun gjorde verkligen ett utmärkt jobb. De kunde ha förkortat och finslipat filmen bättre, för att kunna få ett högre betyg. För skådespelet kan vi ju inte direkt klaga på! :)
uCj
2008-01-04
Jag tycker det här var en besvikelse faktiskt, man har bakat in för mycket i historien. Det finns bra delar, men helhetsintrycket är inte bra. Det var rätt kul med första scenen.
lezhdraka
2006-12-16
Blir en stark trea. Hade inga förväntningar på den så jag blev glatt överraskad. Kändes onödigt med övernaturliga inslag
jp
2006-11-12
Fan, vad besviken jag blev. Händer inte mycket under de drygt 2 timmarna. Cha Seung-won är dock bra.
Donc7
2006-07-02
Väldigt ojämn film. Skådespelarna är bra och det finns några riktigt starka scener/klipp. Dramadelen är bra men komedin (tv-station grejen mest) förstör mycket.