2.5

The Big I Am

Småskurken Mickey Skinner blir inblandad i affärer med de stora grabbarna och blir indragen i en trafficinghärva

Originaltitel The Big I Am
Regissör Nic Auerbach
Manus Tim Cunningham, Jack Iandoli
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Leo Gregory, Vincent Regan, Michael Madsen, Steven Berkoff, Paul Kaye, Beatrice Rosen, Philip Davis, Terry Stone, Bronagh Gallagher, Robert Fucilla, MC Harvey, Jâms Thomas, Dyfrig Morris

2010-09-18
Skön rulle. Storyn är ju ganska långsökt, men den är ändå hyfsad kreativ och intresset hålls uppe hela vägen. Man har också fått ihop ett ganska skönt persongalleri och jag gillar huvudpersonen, både skådespelaren och karaktären. Michael Madsen är dessutom som vanligt kul att se, han är ju lite kungen av att göra random saker och här får han ganska mycket fritt utrymme till att göra just det. Sen är det klart att filmens låga budget lyser igenom och man blir inte direkt bjuden på nåt nytt, men en svag trea räcker det till
oan
2010-09-18
Håller med jonbo
jonbo
2010-05-02
Ok slötittarrulle. För att vara en Madsen-rulle förvånansvärt bra. Det säger egentligen bara hur usla hans filmer varit på sistone.