Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Best of Enemies


I Durham, North Carolina, kämpar civilrättsaktivisten Ann Atwater mot Ku Klux Klan-ledaren C.P. Ellis över frågan om skolintegration.


Originaltitel The Best of Enemies
Regissör Robin Bissell
Manus Robin Bissell
Genre Drama, Biografi, 2010-tal
Skådespelare Taraji P Henson, Sam Rockwell, Babou Ceesay, Anne Heche, Wes Bentley, Nick Searcy, Bruce McGill, John Gallagher Jr, Gilbert Glenn Brown, Nicholas Logan, Caitlin Mehner, Sope Aluko, Nadej K Bailey, Rhoda Griffis, Afemo Omilami, Ned Vaughn
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 70
Filmnummer 132485

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Knas123
2023-05-01
En fin berättelse
Sajmlajm
2022-02-13
Ibland måste en film få vara bra, till större del, tack vare berättelsen som gestaltas. Här har vi en underhållande och bitvis gripande historia som berättas genom mediet film. Det görs bra med fina skådespelarinsatser, särskilt från Rockwell. Manuset hade kunnat vara än bättre med tanke på den sanna historien som gör hela filmen värd att se.
mammene
2021-10-19
Många korkskallar i den här berättelsen,det retar verkligen upp att se, tyvärr finns de nog fler än här. Men vissa korkskallar är förandliga som tur är. Sam Rockwell är så himla bra här, han är så övertygande att han blir komisk. Skulle inte detta drama bygga på verklighet och att man fick se de verkliga personerna i slutet så skulle jag antagligen tycka att det blev för mycket.
Robodan
2021-09-18
Ibland överträffar verkligheten dikten. Precis vad jag behövde ikväll. Så fint. Så värmande. Så hoppfullt
debe
2020-09-27
Hade berättelsen varit påhittad så hade den fått en trea. Men vetskapen att detta är en sann historia är helt fascinerande och jag sögs in i filmen.
jonbo
2019-07-07
En film som är övertygad om att den berättar en viktig historia. Helt sant. Men den gör det inte på ett särskilt övertygande sätt.