Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.2
av 5

The Ballad of Buster Scruggs


En antologi-western med sex olika historier där varje kapitel berättar en specifik historia om civilisationens utkanter.


Originaltitel The Ballad of Buster Scruggs
Regissör Ethan Coen, Joel Coen
Manus Ethan Coen, Joel Coen
Genre Drama, Komedi, Western, 2010-tal
Skådespelare Tim Blake Nelson, James Franco, Liam Neeson, Harry Melling, Tom Waits, Zoe Kazan, Bill Heck, Grainger Hines, Jefferson Mays, Brendan Gleeson, Jonjo O'Neill, Tyne Daly, Saul Rubinek, Chelcie Ross, Stephen Root, Willie Watson, Clancy Brown, Ralph Ineson, Danny McCarthy
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 769
Filmnummer 131406

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Ghostface
2023-09-04
Episoder där det verkar vara meningen att känna något för karaktärerna men utan att det sker. Det finns en viss humor i det.
Olof_Gronlund
2022-12-29
Är ett fan av bröderna Coen, men detta förstår jag mig inte på. Är mer som en serie än en film, allt för mycket löst snack och man tappar tyvärr fokus rätt snabbt efter dem två första historierna. Nä, gör film eller gör serier, inget sånt här.
Murvel48
2022-03-06
Tack vare de första två episoderna blir det en svag tvåa - de fyra sista var enbart tröttsamma.
Krantzylvania
2022-01-19
Vissa historier kändes ganska poänglösa medan vissa var otroliga. Min favorit var Prärien.
Raggarn
2021-12-30
Bland det bästa Coens gjort. Underbar svart humor och alla delar med olika typ av genre och ton. Roligt, tragiskt, mörkt!! Fotot är absolut världsklass
Gordyal
2021-05-26
Det känns som att de bränner av de bästa episoderna först. Efter de två första delarna var jag inne på att detta kunde vara brödernas bästa film någonsin, men sedan blir det desto spretigare. Allt som allt så funkar antologiformatet riktigt bra (vanligtvis har jag väldigt svårt för det), väldigt mycket är väldigt snyggt, och några av episoderna är riktigt bra. Och jävlar vad med kända ansikten. (9-/15)
Starkbröl
2021-05-11
Ganska roliga, ganska bistra korta episoder. Inget speciellt egentligen. Bra dejt- eller filmkvällsfilm, det finns mycket att prata om efteråt, men så muntert är det inte.
QuiNonStultus
2021-01-09
Mja, asså. Detta är ju bra. Eller, ojämnt. Men flera av berättelserna är riktigt bra. Hade allt hållit samma kvalitet som de bästa hade det varit en 4a, minst.
Ful_fisk
2020-04-11
Nja, jag vet inte. Fan bröderna Coen är ju sådana fullskaliga experter på att göra film, men de två senaste har verkligen gjort mig besviken. Den här lyckas inte engagera till fullo i någon av sina korthistorier, och sedan är det märkligt hur tonen i de två första är väldigt ironisk medan de två sista är gravallvarliga... Tillsammans bildar de heller inte någon nämnvärd helhet. Allt som allt inte direkt dåligt... Men inte särskilt bra heller. Jag vet inte, jag får nog underkänna min första Coen-film sedan Ladykillers. Helvete också, trodde nästan jag aldrig skulle behöva göra det igen.
swampblues
2020-03-24
Kul att dom hyllar 50-talswestern, som var helt annorlunda än 60-talets spagettiwesterns. På 50-talet hade hjältarna vita hattar och skurkarna svarta.
Visa äldre kommentarer »