billiga elavtal

billiga elavtal
1.9

The Babymakers

Efter att ha misslyckats med att göra sin fru gravid, anlitar en kille sina polare att stjäla tillbaka den sperma han tidigare lämnat till en spermabank.

Originaltitel The Babymakers
Regissör Jay Chandrasekhar
Manus Peter Gaulke, Gerry Swallow
Genre Komedi, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Wood Harris, Jay Chandrasekhar, Kevin Heffernan, M C Gainey, Paul Schneider (II), Noureen DeWulf, Aisha Tyler, Nat Faxon, Helena Mattsson, Hayes MacArthur, Olivia Munn, Constance Zimmer, Desi Lydic, Collette Wolfe, Candace Smith, Jenica Bergere

MinotaurKing
2015-08-22
Sådär.
dafreakish
2015-03-12
Genomkorkat försök till en vågad och galen komedi som faller pladask på marken. En filmisk motsvarighet till att få en intellektuell pungspark.
smillans
2013-07-03
usch nej såg inte ens klart den
kattsallad
2013-05-22
Den är inte så pinsamt dålig att den får en etta av mig, jag klarade ändå att se hela utan att vilja dra ut mina ögon med en rostig sked, men bra var den inte. Svag tvåa.
de.zoega
2013-03-29
Skräp!
Djason
2013-03-17
Har några roliga scener, men skådespeleriet och de komiska scenerna är för få för ett högre betyg.
chris_lambert_
2012-12-04
Några garv men sjukt låg nivå.
2012-09-30
Men gud vad dålig, herregud alltså. Humor som bygger på kassa värderingar och en komisk tajming som får Mitt Romney att framstå som en komiker av rang!
wiilska
2012-08-21
Dåligt manus, dåliga skådespelare.. Så otroligt dålig bara! Se den inte!
ulpe01
2012-08-16
Nja, det var lite småkul ibland, men inte var det här någon bra rulle inte.