1.8
1.8
The Attic Expeditions

Trevor är en ung man som har dömts till vård på ett mentalsjukhus efter att brutalt ha dödat sin flickvän. Men Trevor börjar tvivla på att mordet ägt rum, och han misstänker att Dr. Elk, chefen för sjukhuset, har lyckats implanterat händelsen i hans hjärna...
Originaltitel | The Attic Expeditions |
Alternativ titel | Horror in the Attic |
Regissör | Jeremy Kasten |
Manus | Rogan Russell Marshall |
Genre | 2000-tal, Skräck, Thriller |
Skådespelare | Jeffrey Combs, Seth Green, Andras Jones, Ted Raimi, Beth Bates, Shannon Hart Cleary, Alice Cooper, Jerry Hauck |
Filmnummer | 20754 |
Den här filmen förklarar Aleister Crowley väldigt väl - en utmärkt introduktion till OTO-rörelsen! 5/5 would sacrifice again.
En otroligt dålig film och storyn gör ju inte filmen bättre om man säger sä.
I vanliga fall brukar jag älska mentalsjukhus-skräck, men det här var rent skräp. den var väldigt rörig och känndes som en massa osammanhängande scener bara.
Vet inte varför, men jag gillar den här fast den inte alls kan klassas som bra på något sätt. Jag är nog bara svag för filmer som tar sig själva på fört stort alvar när dom visualiserar Surrealism, Hallucinationer och Helgerån emot religion.
Stor besvikelse. Man trodde den var läskig när man tittade på omslaget, men hela filmen var bara en rörig soppa som gav en huvudvärk.
Den är lite rörig kände jag, men inte helt kass. Går att titta på om man verkligen inte har nåt annat!
En av de absolut sämsta filmerna någonsin. Omslaget ser lite läskigt ut men tro inte att detta återspeglas i filmen. På bilden är en kvinna i någon nätmask, i filmen syns detta 1 gång och det är inte i en skräcksituation direkt. Den är extremt förvirrande och helt enkelt riktigt kass.
meningslös och förvirrande! ett litet plus var att alice cooper var med en sväng
Håller med gordyal, och säger att den här filmen har ett visst underhållningsvärde, i grund och botten en dålig och klassisk b- filmsskräckis, förklädd till en smart rysare, med en smått oväntad sluttwist.
Den blev nog inte riktigt så som filmskaparna hade tänkt sig, men den har ett visst underhållningsvärde och mycket naket (till och med blygdläppar!) (6/15)