1.3
1.3
American Battleship
När en flotta av mystiskt skepp förklarar krig mot jorden kan bara besättningen på USS Iowa, som är det sista amerikanska slagskeppet, försöka förhindra en global undergång.

Originaltitel | American Warships |
Regissör | Thunder Levin |
Manus | Thunder Levin |
Genre | 2010-tal, Action |
Skådespelare | Mario Van Peebles, Johanna Watts, Chris Hayes, Elijah Chester, Nikki McCauley, Mandela Van Peebles, April Ezell Wilson, Carl Weathers |
Asylum / SyFy med en smått underhållande, men ändå usel produktion med skitfula effekter... kul att se Mario van Peebles igen, men det räcker inte.
Ett par gamla kultskådisar med uppgivna ansiktsuttryck och förmodligen något av det sämsta i effektväg - även för att vara the Asylum. Plagiatet är självklart, men med en sån uselhet hade jag svårt att se charmen i spektaklet.
Den sämsta filmen på länge. Det häftiga alien-skeppet på framsidan av fodralet får man aldrig se i filmen. Skulle inte rekommendera denna till någon.
Vilken skräpfilm! Den var inte ens bra som slöunderhållning på jobbet kl 04.
American Plasticship
alltså den har lika mycket potensial som World Invasion Battle for Los Angeles men det förvaltas väldigt illa. Förmodligen pga budget, för värre specialeffekter får man nog leta länge efter och skådespelarna skulle absolut kunnat varit av bättre kaliber.
Det absolut sämsta jag har sett i den typen av film, specialeffekterna ......ja det finns inte ord för hur dåliga dom är.
Va tycker vi om Asylum!
illa!!!!!!!!!!!!!