Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

The Amazing Spider-Man


Peter Parker hittar en ledtråd som kan hjälpa honom att förstå varför hans föräldrar försvann när han var ung. Hans väg sätter honom på kollisionskurs med Dr Curt Connors, sin fars tidigare partner.


Originaltitel The Amazing Spider-Man
Regissör Marc Webb
Manus Alvin Sargent, Steven Kloves, James Vanderbilt
Genre Action, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Andrew Garfield, Emma Stone, Rhys Ifans, Denis Leary, Martin Sheen, Sally Field, Irrfan Khan, Campbell Scott, Embeth Davidtz, Chris Zylka, Max Charles, C Thomas Howell, Jake Keiffer, Kari Coleman, Hannah Marks, Andy Pessoa, Kevin McCorkle
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 5915
Filmnummer 95925

Recensioner

Skapad 2019-11-09 av Newt
Spider-Man 3 var en flopp hos både kritiker och fans, men drog ändå in en hel del pengar och en uppföljare var planerad. Bråk mellan regissör, producent och manusförfattare gjorde dock att det ...   Läs mer »

Skapad 2019-11-09 av spitfire_88
Charmig men ganska standard superhjälte-historia. Överlag fungerar den här filmen problemfritt på dom flesta punkter, men det där riktiga lyftet mot dom högre höjderna kommer liksom aldrig.. H...   Läs mer »

Kommentarer


HerrNenne
2019-09-15
Ganska tråkig, lite för mörk.
Robkiller
2018-03-27
En introduktionsfilm som uppfyller sitt syfte, men överlag rätt så risig.
supermancover
2017-12-28
Väldigt mycket är väldigt bra. Älskar scenen i slutet med alla paraplyerna, extremt snyggt. Gillar Martin Sheen's roll mycket i denna faktiskt. Sympatisk och varm roll som han spelar bra. Smågrejer som stör mig såsom exempelvis att Emma Stone av nån jävla outgrundlig anledning är blond istället för rödhårig.
Fargo
2017-12-10
Har länge funderat på om man hade missat något med den nya Spiderman-triologin. Och nja är väl svaret. En bra och underhållande film, men hade nog överlevt utan den. Gillade dock skarpt den mycket sympatiska Martin Sheen som Peters pappa
Jormungandr
2017-07-16
poänglöst remake. tråkig skurk, men rätt snygg annars. bra flickvän.
Roswall
2017-06-29
Svag trea, helt ok, men är nog orginalberättelsen och spiderman som karaktär höll den ovanför tvåan.
wasteoftime
2017-03-06
Om vi ska börja med vad som är positivt, så gör den en del saker ganska snyggt. Och filmen innehåller väl kanske den bästa cameon med Stan Lee. Men sedan är det ju så mycket, som man bara inte kan förstå. Varför springer han runt utan huva hälften av tiden? Snubben som gör en poäng av att skrika "I KNOW HOW YOU LOOK" eller vad han nu skrek, VARFÖR AVSLÖJAR HAN INTE HONOM!?!?!? Varför dumpade man Mary Jane? Emma Stone är väl till och med rödhårig naturligt? Man ville väl skilja sig från tidigare filmer, antar jag. Och Andrew Garfield klär verkligen inte i att spela kaxig. Detta är bara några av alla de frågetecken som kommer upp för mig, och filmen landar på en stabil 3,2:a på SH-skalan.
Murvel48
2017-02-28
Den här filmen hade verkligen mått bra av att kortas med en halvtimma. Det tog alldeles för långtid innan den kom igång på allvar och den tappade ofta tempo i onödan.
Stygga-Vargen
2016-10-29
En av de bättre filmerna som gjorts på senare år.
Dutch
2016-07-08
Rätt fet ändå efter en omtitt.
Visa äldre kommentarer »