Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Natten lång


Molly, Val och Gina firar studenten i college men på deras allra sista natt uttrycker de sin frustration över att allt inte blev som de ville. Molly letar fortfarande efter den stora kärleken och Val börjar bli osäker på att det faktiskt är det hon har hittat, alltmedan Gina filmar det hela med sin videokamera. Så när den stora festen drar igång är det kanske inte så konstigt att det går som det går.


Originaltitel The Allnighter
Regissör Tamar Simon Hoffs
Manus Tamar Simon Hoffs, ML Kessler
Genre Komedi, Romantik, 80-tal
Skådespelare Susanna Hoffs, Dedee Pfeiffer, Joan Cusack, John Terlesky, James Shanta, Michael Ontkean, Phil Brock, Pam Grier, Kaaren Lee, Janelle Brady, Meshach Taylor, Will Seltzer, Todd Field, Max Perlich, Denise Dumont, Mary Petrie, Kelly Lynn Gitter, Danyi Deats
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 42
Filmnummer 12443

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Howler19
2014-04-23
Fånig, men inte helt tokig. Hade sina bättre och sina sämre stunder. Susanna Hoffs var genomgående närvarande i de bättre.
yrkeschaufföre
2013-09-01
Den gick på tv, jag var trött och jag mindes att Dedee är söt, detta gjorde att jag såg om den här trots att den inte tillhör toppskiktet i sin genre.
yrkeschaufföre
2013-03-25
Rörig men udda på ett positivt sätt. Jag blev imponerad av Susanna Hoffs som funkade bra i sin roll. Mest förvånad är jag över att jag helt missat att Michelle har en lillasyster som kan agera. Snuddar vid en trea men får en stark tvåa.
FabianBom
2013-03-24
bra 80-tals ungdoms film, slutet på college , ta sista chansen för äventyr, kärlek. med Bangles sångaren S.Hoffs