Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3
av 5

The Air I Breathe


De saker vi inte rår över, är ofta de som förändrar oss för alltid. En synsk gangster, en sångerska på väg mot toppen, en osannolik bankrånare och en läkare som desperat försöker rädda sin älskade. Fyra vitt skilda öden som inte har något gemensamt. Bortsett från att deras vägar snart ska korsas i ett ödets spel som kommer att förändra deras liv för alltid.


Originaltitel The Air I Breathe
Regissör Jieho Lee
Manus Jieho Lee, Bob DeRosa
Genre Drama, Kriminalare, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Sarah Michelle Gellar, Brendan Fraser, Kevin Bacon, Forest Whitaker, Emile Hirsch, Andy Garcia, Kelly Hu, Julie Delpy, John Cho, Jon Bernthal, Jason Dolley, Kari Wuhrer, Cecilia Suárez, Victor Rivers, Clark Gregg
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1147
Filmnummer 45464

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


andmoreagain
2018-11-06
Det som är värt att hålla utkik över är när Forest W beslutar att köra mopeden över de höga trapporna. Nästan lika stilistiskt som Pansarkryssaren Potemkin.
karlmats
2017-11-09
Väldigt mediokert rakt igenom och jag kan inte bestämma mig för om det är en trött b-film eller ett pretentiöst försök till nånting mer än så. Redan när Crash kom med sina olika historier som skulle vävas ihop till nånting magiskt men blev bajs föddes nog ett litet motstånd mot den här genren. Här har vi en mäkta imponerande cast men varken handling eller dialog har något nytt eller underhållande att erbjuda. Mediokert och det är en trött 2a.
BrutusBeefcake
2016-12-27
Småprettodravel som inte alls är så djupt som den vill. Kommer nog försvinna ur minnet ganska snabbt för det fanns få saker som imponerade trots att det inte var något man hatade. (5/15)
Bumbi78
2012-03-04
Ojämn thriller som ändå höll sig flytande. Sista kvarten rasar det iväg i en jäkla fart vilket var synd. Bacon kändes bortkastad.
DonActive
2011-11-01
Inleder hyfsat, sedan är det tyvärr 60 minuters fritt fall... Whitaker räddar tvåan.
Ondskapt
2011-07-17
Klumpigt regisserad å det grövsta, med annars duktiga skådisar som gör bort sig i tid och otid. Handlingen är ytterst långsökt och engagerar inte det minsta. Sen är det förbannat trist att det ska vara mörkt i princip hela tiden...
KnivesForAPro
2010-10-28
Den gick att kolla på men gav ingenting. Pretto var den ngn som skrev och det håller jag verkligen med om. En del bra skådisar men nej regissören har misslyckats.
Nevermore
2010-09-05
7,1 på IMDB...obegripligt
AsianDawn
2010-08-01
Pretentiös var ordet.
sawa
2010-05-31
Nu har jag nog sett lite väl många filmer med historier och öden som skildras och försöker vävas ihop. I den här blev det till ... inget alls!
Visa äldre kommentarer »