Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

The Age of Shadows


Filmen utspelar sig i slutet av 1920-talet och följer en katt och råttalek mellan en grupp motståndsmän som försöker att ta in sprängämnen från Shanghai för att förstöra viktiga japanska anläggningar i Seoul, och japanska agenter som försöker stoppa dem. En begåvad koreansk-född japanska polis, som tidigare själv var med i självständighetsrörelsen, brottas med dilemmat om vad som är rätt och fel.


Originaltitel Mil-jeong
Alternativ titel Miljeong, Secret Agent
Regissör Kim Ji-woon
Manus Kim Ji-woon
Genre Drama, Action, Thriller, 2010-tal
Skådespelare Song Kang-ho, Lee Byung-hun, Shingo Tsurumi, Han Ji-min, Park Hee-soon, Gong Yoo, Eom Tae-goo, Shin Sung-rok, Kim Dong-young, Heo Sung-tae, Foster Burden
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 40
Filmnummer 124549

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


foppa99
2019-01-08
Tråkig
Zebulonm
2018-09-24
Riktigt bra o spännande.....
Chrille81
2018-06-12
Galet pepp på en ny från en utav de starkaste regisörerna just nu, A Bitterweet Life är i en klass för sig själv så förväntningarna är höga, får en trea sålänge ;)
StureStenhög
2017-08-27
Lite koreansk 1900-tals-historia kan inte gärna vara fel, där har jag en del kunskapsluckor att fylla. Den skiljer sig förvisso inte dramatiskt från liknande filmer om ockupationsmakter och motståndsrörelser, men det är trots allt ett tema jag uppskattar. Hemliga meddelanden, dubbla lojaliteter, och folk som smyger runt på gamla tåg. Nog myser jag lite grann allt. Det kunde dock vara lite svårt att hänga med i svängarna ibland, kanske särskilt i början innan bilden klarnar och karaktärerna börjar kännas mer bekanta. En stabil trea till en stabil spänningsthriller
Barneyk
2017-06-07
Vissa delar av filmen är helt fantastiska, den är så makalöst snygg, såväl foto som kostymer och miljöer. Det är bitvis en riktig nagelbitare och bitvis en härligt fartfylld action i unik miljö. Det är bra skurkar och det är väntade och oväntade vändningar. Men den lyckas aldrig riktigt knyta an ordentligt, jag lär aldrig känna karaktärerna och engagera mig på det sätt jag hade velat, känslorna kommer nästan aldrig riktigt med. Mycket stark trea ändå, kan hända att jag höjer till en fyra om dom bra bitarna lägger sig kvar mer i minnet.
BrutusBeefcake
2017-05-21
Besvikelse, hade några riktigt bra scener men i övrigt lätt bortglömd och inte i närheten utav regissörens bästa alster...(8/15)
PeterTheW
2017-05-05
Snygg och innehåller några riktigt rafflande scener samt flera av mina favoritskådisar från Korea, dessvärre tar filmen i sig aldrig riktigt fart på allvar.