Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

The Adam Project


En tidsresande pilot slår sig samman med sitt yngre jag och sin bortgångne far för att göra upp med sitt förflutna samtidigt som han räddar framtiden.


Originaltitel The Adam Project
Regissör Shawn Levy
Manus Jonathan Tropper, TS Nowlin, Jennifer Flackett, Mark Levin
Genre Komedi, Action, Science Fiction, 2020-talet
Skådespelare Ryan Reynolds, Walker Scobell, Mark Ruffalo, Jennifer Garner, Zoe Saldana, Catherine Keener, Alex Mallari Jr, Braxton Bjerken, Kasra Wong
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 277
Filmnummer 142263

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


amam
2023-06-26
Bra skådisar och lättsam film men väldigt riktad mot en yngre publik. Hade egentligen behövt mer handling.
StureStenhög
2023-05-29
Det är väldigt mycket en oambitiös och strömlinjeformad netflix-rulle det här. Den är egentligen inte alls dålig, den fungerar alldeles utmärkt som den stunds förströelse den är menad att vara, men den är också totalt fantasilös. Ryan Reynolds fungerar helt okej i ungefär den roll han brukar spela, och ungen är åtminstone uthärdlig. Effekterna är lite halvtaskiga, och man har inte funderat mer på story och logik än vad som behövs för att det ska flyta på och gå ihop någorlunda. Men det blir ganska bra underhållning av det hela. Stark tvåa
Robkiller
2023-01-26
Underhållande och lagom oseriös
karlmats
2022-10-30
Ungefär lika bra som jag trodde. Ryan Reynolds överraskar positivt och är inte lika störig som han kan vara och som lättsamt rymdtidsreseäventyr går det här ner ganska lätt, det är dock inte något man kommer att komma ihåg. Ungen är otroligt lillgammal och balanserar på en farlig gräns men jag hatar honom iaf inte. Ruffalo är mysig som vetenskapsfarsa och man undviker de flesta tidsresegroparna genom att helt enkelt ducka för de alltför mycket logik, ungefär som Tillbaka till Framtiden gjorde även om det så klart är en mycket bättre film. Zaldana och Garner är stabila utan att ta alltför mycket plats, det här är ändå Reynolds och Scobells show vad man än tycker om det. Netflix tenderar att kasta ur sig många såna här halvambitiösa rullar med lite för hög budget och eftersom jag fortsätter se dem så gör de väl nånting rätt antar jag. En ganska stark 2a.
Körsbär
2022-09-18
Bara nej.....
Starkbröl
2022-10-15
Ryan Reynolds är tyvärr lite för förtjust i sin Deadpool-persona, lite som Johnny Depp som förstörts av att vilja vara Jack Sparrow. I övrigt är det som en random Star Trek-film, fast med mer action och utan försök till intelligens. Ett litet plus är en ovanligt bra barnskådis.
vonadel
2022-06-21
Trevlig och välgjord underhållning, med tidsresor RR o JG mm.. Mysigt! 7/10
Christofer
2022-05-27
2022-03-27: Ganska ostigt och den vill såååå hårt bli en modern Tillbaka till Framtiden men misslyckas kapitalt med det. Ungen ser t.om. ut som en mini-Marty…duuh.
Gordyal
2022-04-29
Kul dialog, tyd Deadpool light. Resten är som en klyschig mix av Star Wars och Tillbaka till framtiden - alltså inte alls särskilt bra. (5+/15)
Starlette
2022-04-09
3+. Reynolds är charmig som vanligt. Fin kemi mellan honom och Saldana. Garner gullig som vanligt. Även lillkillen spelar bra. Som någon redan nämnt är det vissa grejer som inte håller lika hög nivå. Men tyckte den var oväntat bra.
Visa äldre kommentarer »