1.4
1.4
The Virgin Movie

Andy är i desperat behov av sex. Han har inte haft det sen evigheter tillbaks och vill nu göra allt för att bli ihop med en blond snygging han har lagt sina ögon på. Till sin hjälp får han sällskap av sina extremt kåta vänner som också vill ha sex snarast möjligt.
Originaltitel | The 41-Year-Old Virgin Who Knocked Up Sarah Marshall and Felt Superbad About It |
Regissör | Craig Moss |
Manus | Craig Moss |
Genre | Komedi, 2010-tal |
Skådespelare | Chris Spencer, Mircea Monroe, Noureen DeWulf, Bryan Callen, Stephen Kramer Glickman, Austin Michael Scott, Steven Sims, Randall Park, Frank Maharajh, Puma Swede |
Det är svårt att med ord beskriva hur dålig den här filmen är. Man måste nästan se den.
Den här filmen tar upp kampen mot klassiker som "Pledge this!" i sin strävan efter att få kallas världens sämsta "klomedi".
P.S Den segrade.
Helt fantastiskt! Ja,dåligt alltså.
Jag skäms över att Bryan Cellon var med i denna kassa film.
B-produktion när den är som sämst. Chuck norris visit i filmen var fin
En del skämt var riktigt roliga, men overall var den inte speciellt bra. Svårt att göra parodi på komedi tror jag. En del skådisar var riktigt lika de dem skulle parodiera, vilket var ganska underhållande. Titeln och creditsen i början är ett plus så det blir en tvåa till slut.
Det här känns som en typisk underhållande om man är tröttsomfan/jävligtonykter film.
Men varför gör man denna film, Undra om någon av dom inblandade känner någon stolteht i att medverka i den.
Undra varför jag ej kunnde stänga av heller :-).
Men se eftertexterna, då började jag garva för första gången :-)
Titeln = pwn, filmen= sjukt dålig
Helkass film som lever på andras skämt och inte ens gör det bra. Patetiskt, sorgligt och bara otroligt ointelligent.