billiga elavtal

billiga elavtal

Tenacious D - världens bästa rockband

I Venice Beach möter JB den lokala slackern KG och de bildar ett rockband - Tenacious D. Att bli världens bästa band är ingen lätt uppgift, så de ger sig ut på vägen för att stjäla vad som kan vara svaret på deras drömmar - gitarrplektrumet Pick of Destiny som finns på ett rock & roll-museum 500 km bort.

Originaltitel Tenacious D in 'The Pick of Destiny'
Regissör Liam Lynch
Manus Jack Black, Kyle Gass, Liam Lynch
Genre Komedi, 2000-tal
Skådespelare Jack Black, Kyle Gass, JR Reed, Tim Robbins, Ben Stiller, Colin Hanks, David Krumholtz, Melissa-Anne Davenport, Lara Everly, Brittany Eldridge, Amy Poehler, David Grohl, Meat Loaf, John C Reilly, Amy Adams, Ronnie James Dio, Cynthia Ettinger, Andrew Caldwell

Skapad 2019-11-21 av connya
Det som är allra tråkigast med filmen om Tenacious D är att fansen \"nöjer sig\". Trettonåringar slänger ut en femma, skriver att \"den är grym\" och tycker att dess innehåll är nog för att ...   Läs mer »

Skapad 2007-02-08 av crawler
Jack Blacks och Kyle Gass ackustiska rockband Tenacious D har på något sätt lyckats kapa sig en plats i en ganska stor grupp människors skivbackar. Sedan de bildades har de varit på turné med To...   Läs mer »

jack_jack_jack
2023-05-15
Kändes liksom lite andefattig. Som att det fanns en Harold & Kumar-potential här i att Tenacious D ska få tag på denna McGuffin till plektrum men det enda hindret de stöter på är en Tim Robbinns som phones it in, nån tråkig hemmafest där det händer ingenting och två trötta vakter som röker på (ska det vara kul i sig eller? Jag fattar inte). Till och med biljakten var tråkig! De kunde väl slängt in två byggnadsarbetare som går över gatan med ett stort glasfönster eller nåt. Sen är all musik outhärdlig. Jack Black kan ju bevisligen gör kul och bra låtar som i School of Rock men alla låtar här har någon slags komisk usp i att säga "fuck" och "cock" så många gånger per minut att det känns som att det var en 14-årig skejtare från 2004 som älskar Jackass som skrivit alla låtar. Eller ja manuset i sig också.
wasteoftime
2017-03-09
Det finns stunder av total briljans i det här, sedan finns det stunder av, ja, not so much... Det är aldrig riktigt dåligt, och låtarna är bra, men det velat lite för mycket fram och tillbaks, samt att jag tycker att filmen tar slut när det borde börja, om det låter logiskt, antagligen inte, men ja.. 0,2 på SH-skalan.
Murvel48
2017-03-06
En av Jack Blacks sämsta. Hade jag gillat musiken kund det kanske blivit en svag tvåa.
Sunken25
2016-12-21
Not my cup of tea, varken musik eller skådespeleri föll mig i smaken. Gillar Jack Black men denna ser jag nog aldrig igen.
2016-10-23
Tokrolig film med bra skådespelare och mycket bra musik.
FelixLindgren
2016-09-02
så nu avskyr jag tydligen Jack Black. tack för det. den andra usla tjockisen håller jag tummarna för att aldrig någonsin behöva se igen. det känns som att jag måste rannsaka mitt liv nu. det är en sån här film som gör att vänskaper bryts. vill du kalla någon för vän om de tycker om någon aspekt av detta runkfläsk till film? jag känner mig så tom nu. jag vågar inte ens kolla vad mina vänner tycker. det här måste utan tvekan vara den sämsta film som någonsin gjorts. jag menar det. se den aldrig. funderar du på det? nej. bara nej. jag hatar alla nu. hela världen. inducerad misantropi. fy fan för allt. stekfläsk

2016-08-16
Underholdene!
-kakihara-
2015-04-22
Stark trea eller svag fyra. Underhållande och rolig.
2014-11-30
För det 1:a om man har hört några av Tenacious D`s texter så vet man var mognadsnivån ligger på i denna film. För det 2:a så gillar jag faktiskt Tenacious D men trots att denna film börjar riktigt bra så tappar den snabbt mer och mer och mer. Jack Black är som vanligt i toppform medan Kyle Gas visar här att han troligtvis är världens sämsta skådis.
Grillo
2012-12-14
Soundtracket är till största delen hur bra som helst, men humorn och historien är så överdrivet fåniga att man bara suckar åt det. Sammantaget kan det bli en trea. Det här hade kunnat gjorts så mycket bättre. Uppenbarligen lät jag soundtracket överväga den usla storyn när jag såg den här filmen första gången, och det är väl ganska förståeligt.