Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.3
av 5

Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows


Efter att superskurken Shredder lyckats fly ur sin fångenskap slår han sina påsar ihop med den galne vetenskapsmannen Baxter Stockman och hans två klent begåvade hjälpredor Bebop och Rocksteady. Som om inte Shredder och hans planer på världsherravälde vore nog ställs sköldpaddorna plötsligt mot en annan, ännu ruskigare, fiende med liknande ambitioner: den fasansfulle Krang.


Originaltitel Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows
Alternativ titel Teenage Mutant Ninja Turtles 2
Regissör Dave Green
Manus Josh Appelbaum, André Nemec
Genre Komedi, Action, Äventyr, Science Fiction, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Megan Fox, Will Arnett, Laura Linney, Stephen Amell, Noel Fisher, Jeremy Howard, Pete Ploszek, Alan Ritchson, Tyler Perry, Brian Tee, Stephen Farrelly, Gary Anthony Williams, Peter Donald Badalamenti II, Brittany Ishibashi, Tony Shalhoub (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 458
Filmnummer 118407

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


fridenpaden
2022-07-03
Lite bättre än första. Mest för att det är roligare skurkar med i denna.
krank-mma
2018-09-07
Kanske den dummaste film jag sett. På ett bra sätt alltså, den är extremt dum och den vet om det och äger det. Om man inte gillar dum film ska man inte se den här.
Krille80
2018-01-11
Minnet av den första filmen(2014) är praktiskt taget blankt men tittar jag på mina kommentarer så tyckte jag väldigt mycket om den. Lika mycket som jag tydligen tyckte om den, lika illa tycker jag om denna fåniga, slarviga och dåliga uppföljare. Alla mina fina nostalgiska minnen från barndomen rörande TMNT lyckas denna film nästan helt radera. 1+ (3/10)
JimmyChris
2017-10-17
Detta är ju en rak nostalgitrip för oss som växte upp med turtles, men särskilt bra är det inte! Känns som de verkligen tagit de tecknade filmerna och gjort om till exakt levande spelfilm, tillskillnad från filmerna från 90talet som ville ta sig på större allvar. Krang liksom haha vem fan hade trott han skulle dyka upp!?
Busbybabe25
2017-10-04
Knappt sevärd, nostalgin räddar filmen. Turtlarna är ganska roliga men manuset är verkligen ihåligt.
dafreakish
2017-10-04
Fullständigt bedrövlig film egentligen. Fånigare än man ens kan föreställa sig med så stora hål i manuset att svarta hål känns små och meningslösa. Men ännu en gång tar nostalgin över för mig. Turtles var min grej som liten och kan inte skaka av mig det. Troligtvis den svagaste tvåan jag någonsin gett.
Levyn
2017-02-05
Den tar sig inte på lika stort allvar som den första filmen, vilket bara är till denna uppföljares fördel. Larvig actionkomedi med mycket blinkningar till de tidigare inkarnationerna av turtlarna.
AjaxSwan
2017-02-01
Samma skit som ettan... 2:a (4710)
Magduz
2017-01-29
Rolig och exakt vad jag ville ha.
Metheuz
2016-12-16
Bättre än första filmen iaf, till viss del tack vare all fan service. Dock så är den fortfarande väldigt fånig.
Visa äldre kommentarer »