Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.9
av 5

Ted


Den vuxne mannen John Bennett måste hantera sin älskade teddybjörn som blev levande till följd av en önskning när han var barn... och som vägrat lämna hans sida sedan dess.


Originaltitel Ted
Regissör Seth MacFarlane
Manus Seth MacFarlane, Alec Sulkin, Wellesley Wild
Genre Komedi, 2010-tal
Skådespelare Seth MacFarlane (röst), Mark Wahlberg, Mila Kunis, Joel McHale, Giovanni Ribisi, Patrick Warburton, Matt Walsh, Jessica Barth, Aedin Mincks, Bill Smitrovich, Norah Jones, Sam J Jones, Tom Skerritt, Laura Vandervoort, Ralph Garman, Alex Borstein, John Viener, Ginger Gonzaga, Jessica Stroup, Melissa Ordway, Robert Wu, Patrick Stewart (röst)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 6056
Filmnummer 97361

Recensioner

Skapad 2019-11-14 av Stygga-Vargen
Gosedjur var bland det bästa jag visste när jag var barn och jag hade en ganska stor samling - merparten har tyvärr kommit bort men mina två favoriter har jag kvar och de gör jag mig inte av med ...   Läs mer »

Skapad 2019-10-30 av TimBuckley
Filmen har en av de mest tacksamma beståndsdelarna man kan tänka sig, i form av en talande, cannabisrökande, knullande och livs levande nallebjörn. En nallebjörn vars röst är gjord av samma rö...   Läs mer »

Kommentarer


Gordyal
2022-04-26
Det tog tio är innan jag till slut tänkte att Ted skulle få en chans. Tur för mig, annars hade jag missat en av de roligaste proppar jag någonsin sett. Därutöver var prologen okej, och så även spontanfesten. Resten var faktiskt kass. (4+/15)
Visse93
2021-02-24
En helt okej komedi med en del humor som får en att skratta till. En stark två!
G-man
2018-11-11
Jag önskar verkligen att jag kunde ge den här filmen lägsta betyg men jag skrattade faktiskt lite här och där så i ärlighetens namn blir det en 2:a. Killkompisar/barndomsvänner som håller varandra tillbaka i utvecklingen är ett intressant ämne dock.
Rai
2018-02-14
Den här filmen ligger nog i topp bland de löjligaste filmer jag har sett! Folk som ger den mer än två i betyg kan nog inte mår riktigt bra, eller så har de usel humor!!!
Stygga-Vargen
2016-10-22
En hysteriskt rolig och underhållande film med väldigt bra skådespelare. Den var faktiskt över förväntan.
jlam
2016-06-05
Är folk inte mer kräsna med humor? Idén var alltså att göra en fantasikomedi om en kille som lever livet ut med en levande teddybjörn och överraskningen är att björnen spyr ur sig jättesnuskiga repliker. Oh, så lyckat det blev. Bäst är epilogen, av flera skäl.
Stiggy
2015-10-09
En sak kan man säga om filmen Ted. Att den ska va barnförbjudet men den är garanterat mycket rolig och den är lagom för vuxna personer och inte för barn som tex med alla svordomar och all det snuskiga. Längtar till man ser Ted 2 hoppas att den är lika rolig.
ulpe01
2015-10-06
Smårolig och vulgär. Tillräckligt skoj för att nå medelbetyg. Är dock måttligt intresserad att se ännu en kvinnlig karaktär som kämpar med en strulputte till pojkvän. Bli inte ihop med någon om du vet att han måste ändra på sig för att du ska stanna i förhållandet. Hur svårt kan det va?
KyLLo
2015-07-23
Rösterna fick mig mest att tänka på Brian och Meg i Family Guy. Blev så sugen på Family Guy att jag var tvungen att se långfilmen från 2005. Filmtipset gissade rätt betyg nu, men tror att jag kommer sätta högre betyg på Ted 2. Jag tror knappast det.
Jerrefalk
2015-07-13
3/5 , en bra och rolig film
Visa äldre kommentarer »