Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.5
av 5

Legenden om Tarzan


Efter att ha acklimatiserat sig till ett nytt liv i London kallas Tarzan tillbaka till sitt forna hem i djungeln för att undersöka aktiviteterna i ett gruvläger.


Originaltitel The Legend of Tarzan
Regissör David Yates
Manus Craig Brewer, Adam Cozad
Genre Drama, Action, Romantik, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Alexander Skarsgård, Margot Robbie, Samuel L Jackson, Christoph Waltz, Djimon Hounsou, Jim Broadbent, Casper Crump, Simon Russell Beale, Ben Chaplin, Rory J Saper, Christian Stevens, Ella Purnell, Genevieve O'Reilly, Hadley Fraser
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 1567
Filmnummer 116190

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


svältaren
2024-02-08
Ännu larvigare än man skulle kunna tro.
TimBuckley
2023-10-16
Allt som allt skulle jag beskriva det här som en sevärd 2:a Främst genom sitt påkostade anslag och sin serietidningskänsla, där Waltz passar in bra och Robbie är lika så tvådimensionell på ett bra vis. Men allt som allt ser jag heller inte riktigt poängen med filmen. Efterfrågade någon det här? Kanske ingen slump att det inte blev några uppföljare. För inte är det väl efter Tarzan och Jane träffats man vill träffa honom, i Storbrittanien? Det här känns på så vis snarare som en uppföljare till en film som aldrig gjorts. Förstår att de ville undvika att porträttera honom som Mowgli. Men ett mellanting finns också och den lilla, lilla inblick vi får när han hoppar fram naken framför Jane och komiken kring den scenen visar på vad filmen hade kunnat vara om den hade sytts upp på ett annat vis.
djonipony
2023-10-05
En av alla jag glömt betygsätta. Minns som helt okej filmatisering om den klassiska karaktären. Skarsgård sköter sig med sitt omtalade 12-pack (eller vad han nu klockar in på) och intressant med det historiska.
Brinkmann
2022-06-11
Jag slickar hellre en gorillaröv än ser om den här filmen.
StureStenhög
2021-04-30
Den är ganska okej på de flesta plan den här, vilket också gör den väldigt slätstruken. Det känns som en film som gärna vill försöka navigera genom samtiden utan att förnärma någon. Lite woke vill den ju vara, men inte så mycket att den får en massa hattrådar tillägnad sig på diverse nätforum. Annars gillar jag kolonialtidens Kongo som spelplats, och den lyckas de skapa lite äventyrskänsla kring. Men man kan inte påstå att CGI-djuren imponerar, de blir snarare väldigt ocharmiga. Inte heller strukturmässigt känns det som att filmen riktigt kan bestämma sig. Den verkar helst inte vilja berätta Tarzans origin story, men lite grann känner den att den måste göra det ändå. Skarsgård är åtminstone okej som Tarzan, medan Margot Robbie känns bortslösad. Jackson och Waltz spelar båda sin prototyproll, och det gör de bra förstås, men det blir hemskt ospännande. Bäst summeras allt kanske av att filmen nu har nästan fem år på nacken och det känns att de flesta redan har glömt att det är en film som existerar. Man kan se den, men man kan för all del låta bli också
amam
2021-04-22
Christoph Waltz spelar sin vanliga skurk-karaktär, en välpumpad Alexander går runt utan tröja, Margot Robbie är sjukt stel och så en Samuel L Jackson som the straight man i radarparet Tarzan och nån snubbe. Tillsamman så interagerar dom med CGI-djur. Att titta på den här filmen är ett slöseri med tid.
Abigor
2021-01-16
Stundtals nästan outhärdligt fånig, men skurken är bra o Skarsgård övertygar. Håller mitt intresse vid liv filmen igenom.
Rai
2020-08-05
Helt klart en 2:a . Greystoke- The Legend Of Tarzan (1984) var mycket bättre...
Rele
2019-11-09
En dålig Tarzan film. Jag ger en tvåa.
Hanness
2018-11-25
Överträffade mina förväntningar, tyckte den var bra.
Visa äldre kommentarer »