Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.9
av 5

Tandläkaren


Dr. Feinstone är en tandläkare som kräver perfektion i samhället. När han ser sin fru Brooke vara otrogen med poolskötaren blir han galen av svartsjuka och lever ut sina vilda aggressioner på sina patienter.


Originaltitel The Dentist
Regissör Brian Yuzna
Manus Stuart Gordon, Charles Finch, Dennis Paoli
Genre Komedi, Skräck, 90-tal
Skådespelare Corbin Bernsen, Linda Hoffman, Ken Foree, Molly Hagan, Christa Sauls, Mark Ruffalo, Joanne Baron, Christopher Kriesa, Jan Hoag, Virginya Keehne, Earl Boen
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2374
Filmnummer 3013

Recensioner

Skapad 2019-12-09 av Stygga-Vargen
År 1985 producerade Brian Yuzna kultfilmen \"Re-Animator\" och han var även inblandad i produktionen av dess uppföljare. År 1996 kom Yuzna att regissera en annan skräckfilm som uppnått kultstatu...   Läs mer »

Kommentarer


Engravadlax
2018-05-06
Den där jävla skräckfilmen vars affischering gav mig mardrömmar när jag var 6-7 år men som jag aldrig såg, och så visade den sig vara... så här.
Jamesa
2018-02-24
Är ändå rätt skön.
Dele
2018-02-24
När jag var yngre hade jag säkert givit denna en trea, men kraven och intressen ändras med åren. Nu får de bli en betygstvåa till en ganska standard underhållningsvåldshistoria.
Zingostar
2018-01-13
Faktiskt en ganska underhållande rulle som ger mycket obehag och en hel del rysliga scener. Du glömmer aldrig använda tandtråden igen efter denna film.
DrJW
2017-12-14
Har en intressant handling och Corbin Bernsen är väldigt bra i rollen, men den här var så halvdant skrivet och den här kunde ha varit bättre.
Korben_Dallas
2017-11-10
Som en konstnärligt friare och roligare American pyscho. Dock inte alls samma produktions kvalité, de stör inte mig men jag vet att vissa kommer göra de.
Stygga-Vargen
2017-06-03
Filmen är lite seg i början och upplösningen känns inte riktigt genomtänkt men i övrigt är filmen väldigt bra.
F-M-J
2014-10-01
Godkänd b-skräckis som får en att vilja sköta tandhygienen.
chimandra
2014-09-01
Jag ger den här skräckisen godkänt i alla fall. Man vill i alla fall se hur det slutar och den är stundtals rå och brutal. Men särskilt realistisk är den inte och det retade jag mig på mest. Att han städa bort allt blod från de misshandlade patienterna och byta rock skjorta och siips så fort funkar inte i verkligheten. Kommer förmodligen att tänka på den här filmen nästa gång jag går till tandläkaren. En gång råkade jag faktiskt ut för en kvinnlig tandläkare som gjorde mig illa på flit hon anmälde jag och fick en gratis behandling och en ursäkt. Lycka till hos din tandläkare om hon eller han nu inte spårat ur eller har en riktigt dålig dag, ha ha.
Korben_Dallas
2014-07-06
Pool-styckningen ser ut som Gta IRL.
Visa äldre kommentarer »