Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.1
av 5

Tall Girl


16-åriga Jodi är ovanligt lång för sin ålder och har aldrig haft en pojkvän. Men det kanske blir ändring på det när en lång utbytesstudent börjar på hennes skola.


Originaltitel Tall Girl
Regissör Nzingha Stewart
Manus Sam Wolfson
Genre Komedi, Romantik
Skådespelare Ava Michelle, Angela Kinsey, Steve Zahn, Paris Berelc, Sabrina Carpenter, Griffin Gluck, Amy Le, Luke Eisner, Clara Wilsey, Kelly Murtagh, Jason Rogel, Anjelika Washington, Bria Condon, Rico Paris, Shane Guilbeau, Christina Moses, Andrew Brodeur
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 83
Filmnummer 135823

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


idaho1981
2022-08-20
Riktigt smörja. Huvudkaraktären är så fruktansvärt egocentrisk och ointressant att man inte bryr sig ett dugg om vad som händer. Kliché efter kliché och trist skådespeleri… nej tack!
Nathalena
2022-07-25
Blah, hemskt
HerrNenne
2021-11-02
Jättetråkig film med tunna karaktärer och inte ens ett försök att komma med något eget. Uselt slut också. Vad är grejen med det fina i "stalkerkompis kan inte acceptera ett nej, är kompis med en person i flera år för att försöka få henne att bli kär och sen är det plötsligt romantiskt när hon i brist på bättre alternativ tvingas erkänna att hon har haft fel hela tiden och hon borde lyssnat på sin falske, käre kompis och bara legat med honom direkt istället"?
Barneyk
2020-05-07
Jag tycker den här filmen känns förlegad och att vara lång känns inte som så stort problem som det framställs som. Hela grejen med att vilja vara med dom populära trots att dom mobbar osv funkar inte riktigt i moderna filmer, jag tycker vi borde kommit längre än så. Men den är lite småcharmig och har ett par riktigt fina ögonblick som räddar den till en ganska klar tvåa även om den är ganska svag.
Tatty
2019-12-11
Väldigt fin och speciell film! Gillar den skarpt!
Oskar_Olw
2019-10-25
10 min in sa jag typ "enligt formatet så ska hon ju bli ihop med sin korta kompis men verkar som de lägger upp för något annat" tji fick jag
Krille80
2019-10-13
Som lärare är jag väl insatt i att barn kan reta/mobba varandra för alla orsaker tillgängliga. Trots detta är det svårt för mig att känna empati och tycka synd om huvudkaraktären i denna tunna high school-film. Här träffar vi nämligen 16-åriga Jody som är lång ca 185cm och vilket problem det innebär för henne framförallt för att killar ska bli intresserade av henne. Filmen vill att jag ska känna sympati med henne men det är inte lätt. Jag är dock nyfiken på framtida projekt med Ava Michelle. 2-
ulpe01
2019-10-02
Får en tvåa bara för att jag vid ett tillfälle började sakna pappa så mycket att tårar föll. Och "svensk"? Ha! Det krävs mer än blåa ögon och blont hårsvall för att övertyga.
Ragatan
2019-09-24
Nu är jag nog inte rätt målgrupp för den här filmen, men även tramsiga highschoolfilmer brukar ju kunna ha någon slags charm eller behållning (tänker t.ex. Mean Girls). Den här filmen å andra sidan, den var bara pinsam. Det krystade försöket till att förmedla någon slags moraliskt budskap om hur svårt den här tjejen hade det, för att hon var för lång (sedan när är det ett så stort problem). Sedan är det ju det här med att filmen utspelar sig i någon slags avlägsen överklassmiljö som bara känns verklighetsfrånvänd. Nu måste ju inte all film vara socialrealism, men det blir bara svårt att relatera till karaktärerna och deras problem, och de framstår mest som bortskämda snorungar.