Talk to Me
Ett kompisgäng har listat ut hur man frammanar de döda med hjälp av en balsamerad hand. Adrenalinkicken varje gång de lyckas blir snabbt beroendeframkallande, men när försöken går för långt släpps okontrollerbara övernaturliga krafter loss och gränsen till de dödas värld börjar suddas ut.
Originaltitel | Talk to Me |
Regissör | Danny Philippou, Michael Philippou |
Manus | Danny Philippou, Daley Pearson, Bill Hinzman |
Genre | Thriller, Skräck, 2020-talet |
Skådespelare | Sophie Wilde, Joe Bird, Alexandra Jensen, Otis Dhanji, Miranda Otto, Marcus Johnson, Alexandria Steffensen, Zoe Terakes, Chris Alosio, Ari McCarthy |
Haha, det här kallar jag dålig underhållning!!! Helt klart värt en svag 2:a....
Inte överdrivet läskig, men välgjorda praktiska effekter och hyfsat originell för att vara en skräckis från ett par YouTube:are. Härliga australienska accenter.
Inte mycket att se här, trots att den verkade ha lite potential till en början.
Levererar en av de mest hypade skräckisarna på länge? Både ja och nej. Hantverket är mycket bra, foto och ljud lirar perfekt. Filmen har också några genuint obehagliga och creepy scener (foten) utan att vara direkt jätteläskig. Att rollfigurerna hela tiden agerar ologiskt, huvudrollen är osympatisk och premissen svårköpt tar dock ner helhetsintrycket.
Nästan 3. den var alldeles för förutsägbar för mig.
2.5. Började bra, med rysningar men gick sedan i den lika tråkiga som klassiska fällan att inte våga vara bara skräck, utan prompt ska skohorna in massa drama och känslor och skit som pajar skräcken.
Gillade skarpt!
Ganska typisk skräckis men välproducerad och bra skådisar i de större rollerna. Inget läskigt eller överraskande om man har sett några skräckfilmer innan men helt klart underhållande för stunden.
En väldigt bra och läskig rysare! Många spännande scener och även oförutsägbar!