Tazza: The High Rollers

Goni spelar kort för högt och förlorar alla sina pengar, alla sina lånade pengar. Han måste snabbt skaffa tillbaka dem. Han har tur i oturen och träffar kortspelets sanne mästare som lär honom att vända turen med ohederliga metoder; metoder som du inte vill bli påkommen med att använda...

Originaltitel Tajja
Alternativ titel The War of Flower
Regissör Choi Dong-hun, Jeon Mun-shik
Manus Choi Dong-hun
Genre 2000-tal, Komedi, Kriminalare
Skådespelare Cho Seung-woo, Kim Hye-su, Baek Yun-shik, Yu Hae-jin, Kim Yun-seok, Lee Su-kyeong, Kim Jeong-ran, Kim Gyeong-ik, Ju Jin-mo (II), Park Soo-young

BrutusBeefcake
2014-09-10
Underhållande "gambling"-film, en genre jag ofta uppskattar och detta var inget undantag, dock är har jag några gånger ett stort frågetecken över mig då karaktärernas val och handlingar känns underliga samt oförklarade. Men en skön film, helt klart. (8+/15)
HarCees
2007-12-16
Helt Ok. Filmen är dock väldigt kulturellt begränsad då kortspelet de spelar egentligen inte finns i Sverige. Liksom en ishockeyfilm är tråkig kan det här bli lite tråkig.
mrKlister
2007-09-20
jag skulle inte kalla den komedi. skön variation från pokerfilmer!
uCj
2007-08-16
Jag tycker filmen var riktigt bra, underhållande nästan hela tiden. Efter halva filmen känns det lite långtråkigt, men sen blir den desto intressantare och mer spännande!
yangbo
2007-03-07
hade hoppats på någonting mycket bättre, det här var inget vidare :(
niebaotan
2007-02-20
Helt okej. Första halvan känns ganska ointressant medan den sista blir riktigt spännande.