Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.3
av 5

Tåg till himlen


Den föräldralöse pojken Nino är bara nio år. På barnhemmet bryr sig ingen om honom, och när han längtar efter föräldrarna förklarar prästen, fader Juan, att de bor i himlen. Pojkens enda vän är hunden Perrito, som han en gång räddat till livet, men som inte får bo på barnhemmet. Då rymmer de två och träffar levnadskonstnären Gregorios samt en tågkonduktör på "tåget till himlen" som går högt upp i Andernas berg. Så börjar Ninos resa, som han själv hoppas ska gå ända upp till himlen, där mamma och pappa väntar på honom.


Originaltitel Tåg till himlen
Alternativ titel El Tren al cielo
Regissör Torgny Anderberg
Manus Torgny Anderberg
Genre Äventyr, Drama, 90-tal
Skådespelare Hugo Álvarez, Boris Arizaga, Eddy Castro, James Coburn, Teodor De La Torre, Roberto Egas, Armando Jerez, Lenin Ubidia, Armando Yepez, Carlos López (IV)
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 10
Filmnummer 25891

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


kungkalas
2010-08-12
Det här verkar bekant... jag tror faktiskt jag såg den på TV runt 1991. Kan dock inte minnas alltför mycket av den utom att den var rätt fascinerande och att vi hade gjort nån sorts godis av cornflakes och smält blockchoklad som vi åt till filmen. Lustigt vad man minns. Vore kul att se om den nån gång. Förresten gick den väl som en miniserie i två eller tre delar?

2006-12-30
jag har också sett den här i min barndom... hmmm.
Hellsborn
2006-12-15
Såg den för ett bra tag sen men tyckte den var grymt tagande och satan så sorglig. Bra film. Trea för att det var så länge sen jag såg den.

2005-03-01
Ja, den låter intressant!
zhouhana
2004-10-20
När jag såg den ca 1990 tyckte jag väldigt mycket om den, jag var då sex år... Skulle väldigt gärna vilja se om den!