Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.7
av 5

Systrar i jeans


För första gången sedan de lärde känna varandra ska kompisgänget spendera sommaren på olika håll. För att hålla kontakten skickar de runt det som sammanhåller dem förutom vänskapen: ett par magiska jeans som passar alla i gänget. Med jeansen följer också berättelserna om de äventyr som vännerna upplevt.


Originaltitel The Sisterhood of the Traveling Pants
Regissör Ken Kwapis
Manus Elizabeth Chandler, Delia Ephron
Genre Drama, Komedi, Äventyr, 2000-tal
Skådespelare Alexis Bledel, Blake Lively, America Ferrera, Amber Tamblyn, Jenna Boyd, Bradley Whitford, Mike Vogel, Michael Rady, Maria Konstadarou, George Touliatos, Rachel Ticotin, Nancy Travis, Kyle Schmid, Emily Tennant, Leonardo Nam, Patricia Drake, Ernie Lively
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 2663
Filmnummer 29160

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


JPerlie
2019-05-01
Ganska mysig. Tillräckligt bra för att jag skulle bli nyfiken på tvåan. Självklart riktar den sig mot en yngre målgrupp men eftersom jag har varit en tonårstjej en gång i tiden så kan jag ändå relatera till dem.
AlbinWesley
2016-11-12
Den var ju urfin! Tibby och Baileys berättelse var klart starkast, Grekland var ganska trist dock.
Stygga-Vargen
2016-10-23
Ganska udda story men filmen är faktiskt riktigt bra!
picklessmulan
2015-01-04
Tillhör även jag kanske fel målgrupp för filmen men tycker trots det att filmen är riktigt bra. En trevlig story där man får följa 4 livsöden. Egentligen kunde filmen lika gärna handla om 4 grabbar. Manuset är mycket bra och jag velade mellan tre och fyra. Det som tippade över till en stark trea var att det var lite väl mycket kliché samt va fan gjorde fotbollskillen där på slutet!! Jag tipsar både killar och tjejer att se filmen.
Krille80
2014-12-07
Wow, kan någon säga "Chick Flick". Denna film bara skriker ut att jag både är av fel kön och fel ålder för att se denna film. Detta är för tonårstjejer som fortfarande upptäcker världen. Även om den inte tilltalar mig så kan jag se det goda hantverket och att de unga skådisarna sköter sig bra och det ska den ha betyg efter. 2+
vladi
2013-09-01
LOL-film
yrkeschaufföre
2013-04-28
Jag gillar verkligen den här och tillsammans med två kusiner i målgruppen blev den ännu bättre.
mockajulia
2013-01-07
Så befriande med en film för de yngre åldersgrupperna som klarar Bechdeltestet!
Astrojacob
2012-04-25
Var egentligen bara nyfiken på "Rory Gilmore" men fann en hjärtknipande och feelgood med allvar som botten. Ovanligt lättsam och gripande på samma gång. Alexis skiner som vanligt. En skön Fyra.
peu-depeu
2011-12-01
Oh girls...
Visa äldre kommentarer »