Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
3.1
av 5

Swiss Army Man


En man strandad på en öde ö blir vän med en osannolik motsvarighet.


Originaltitel Swiss Army Man
Regissör Dan Kwan, Daniel Scheinert
Manus Dan Kwan, Daniel Scheinert
Genre Drama, Komedi, Äventyr, Fantasy, 2010-tal
Skådespelare Paul Dano, Daniel Radcliffe, Mary Elizabeth Winstead, Antonia Ribero, Timothy Eulich, Richard Gross, Marika Casteel, Andy Hull, Aaron Marshall, Shane Carruth
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 668
Filmnummer 119991

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


lucius
2021-02-01
Måste väl vara Daniel Radcliffes konstigaste roll hittills. Underhållande naturligtvis, och befriande pubertal men inte särskilt givande utöver det.
JohnTron
2021-01-10
Mycket bättre film än jag förväntade mig efter att ha läst kommentarerna här nedan. Mycket kärlek och värme i den.
abnormal
2020-03-11
Inte bra, inte dålig, men väldigt överraskande.
funkisvilla
2019-06-07
Har aldrig sett något liknande, så mycket kan jag ju säga
WoodWoman
2018-03-03
Manniskor verkar ta detta som nagot personligt agg, eller rentutsakt aldeles for seriost. Det ar trotts allt en komdei/drama. Denna film ar valdigt vacker i sin helhet! Stark fyra. En speciell väv av dod, liv och kärlek i detta forbipassrande nagot kalla samhalle vi lever i. Denna film har en fin historie att beratta och gors perfekt med ett lik utan att det blir melankoliskt, liv och dod gar hand i hand och ar nagot vi maste ackseptera i dagens samhalle. Har ett fint budskap och nagra harliga fraser. SE BAR! En valdigt annorlunda film.
Fewra
2017-11-26
Väldigt, väldigt märklig film.
pufred
2017-11-06
pretentiöst, existensialistiskt på en 12-årig grabbs nivå. pruttar, wakeboards, runkskämt med sång och bromance. Kombination av intressant/stört/värdelöst.
karlmats
2017-10-10
Det här var bland det märkligaste jag sett, inte många 3or här inte och det är väl fullt väntat. Om man absolut inte gillar prutthumor kommer nog de första 5-10 minuterna att vara smärtsamma. Samtidigt, att se Daniel Radcliffe spela ett lik är ju nånstans något som man inte kan vara helt ointresserad av. Paul Dano är ingen jag gillar, det ska sägas och det påverkar väl mitt helhetsintryck av det här. Man kan iaf inte säga att de inte försökte, och många verkar gilla det här så världen har väl blivit lite bättre antar jag. Men i grund och botten är det, kreativiteten till trots, en bromance-film där humorn inte riktigt är i min smak. Trist men en stabil 2a får det bli, men förstår att den går hem rejält hos andra.
Powha
2017-10-02
Mycket speciellt, BRA!
Christofer
2017-09-24
17/9 2017: Årets konstigaste film. Just när man trodde att Lobster skulle toppa den listan så spränger detta alla gränser. Sjukt duger inte för att beskriva detta, det måste ses med egna ögon.
Visa äldre kommentarer »