Swimfan

En sistaklassare på high school, Ben, har en lovande simkarriär och en underbar flickvän. Plötsligt dyker en ny tjej, Madison, upp i skolan som Ben råkar ha ett one night stand med. Hon lämnar inte Ben ifred utan idkar psykologisk krigföring mot honom. Bens perfekta värld börjar rasa samman allt medan den viktiga uttagningstävlingen närmar sig.

Originaltitel Swimfan
Alternativ titel Tell Me You Love Me
Regissör John Polson
Manus Charles F Bohl, Phillip Schneider
Genre Thriller, 2000-tal
Skådespelare Jesse Bradford, Kate Burton, Erika Christensen, Shiri Appleby, Clayne Crawford, Dan Hedaya, Jason Ritter, James DeBello, Michael Higgins, Kia Goodwin, Nick Sandow, Phyllis Somerville

Skapad 2019-11-26 av Loomis
Ungdomsfilmer med kärlek som innehåll är alltid positivt, ett säkert kort för att nå ut till sin publik. Senaste filmen att nå våra biografer är ”Swimfan” och där har man valt att lämna v...   Läs mer »

2024-12-29
Egentligen en extremt simpel och förutsägbar triller på alla sätt. Men sent på kvällen funkar den faktiskt över förväntan. Dessutom var ju Erika rätt snygg att titta på.
RustyFilm
2016-12-11
Visst, jag blir illa berörd och känner obehag av Madisons tilltag. Så helt förbi går väl inte det här. Men ändå, det här är en ganska dålig film. Manusets grundläggande ide och upplägg är snott från manuset till ”Farlig förbindelse” och kanske i viss mån från efterföljaren ”Unfaithful”. Var inte speciellt trakterad av någon av dessa filmer så ”Swimfan” ligger inget vidare till här.
2016-07-24
Tonårs-version av Farlig förbindelse men en bra och spännande sådan.
haajen
2015-07-30
Haha, en riktig höjdare vad gäller dålig film, en rip-off på Farlig förbindelse som var lite sent på det. ALLT är verkligen bedrövligt i denna, från regi till skådespeleri men det är ju underhållning det också:)
2014-11-20
Här försöker man sig på att ta "Fatal Attraction" in i tonåringars liv och det känns lite sådär. Rättare sagt känns det knappt något alls. Hade det inte varit för Erika Christensen härligt psykopatiska rollprestation hade jag antingen somnat eller stängt av TV:n. Ibland kan en film räddas av en enda bra skådis men inte denna gången, tyvärr.
Starlette
2014-11-12
Fånig.
Redfield4ever
2014-10-26
Älskar den. Fy fan va dålig den är! Både tekniskt och på ett narrativt plan. En kalkon jag lätt kommer se fler gånger.
Grillo
2014-05-21
Dugligt men klyschigt. Man har sett det förr och anar vartåt det barkar. Förstår däremot inte alls kommentaren om att den här filmen skulle ha någonting med kärnfamiljen att göra... Det känns som en rejäl övertolkning. Om något handlar den väl om stalkerbeteende och hur det kan sluta när psykvården inte gör sitt jobb.
RichardEk
2013-07-28
Den var verkligen så dålig som dagspressrecensenterna påstod. Svårt att veta var man ska börja. Den är förutsägbar, inte spännande, är en urvattnad kopia av en redan dålig och osmaklig film från Reagantidens kärnfamiljen-är-hotad-era (Fatal Attraction) och med en sensmoral som är hårresande.
sjoberg4u
2010-06-14
Jo, men lite skrämmande är hon iaf.