Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
1.8
av 5

Swelter


Det var det mest beryktade rånet i Las Vegas historia. Fem män, med smeknamn Rat Pack, rånade Luxor Casino på över hundra miljoner dollar. Fyra av de fem männen åkte fast, medan en man lyckades fly. Tio år senare, efter att ha sprängt sig ut ur fängelset, är de fyra medlemmarna i Rat Pack på jakt efter den femte medlemmen och de resterande tio miljonerna i stulna kontanter.


Originaltitel Swelter
Regissör Keith Parmer
Manus Keith Parmer
Genre Action, Thriller, Äventyr, 2010-tal
Skådespelare Jean-Claude Van Damme, Lennie James, Alfred Molina, Grant Bowler, Josh Henderson, Catalina Sandino Moreno, Freya Tingley, Guy Wilson, Richard Whiten, Daniele Favilli, Brad Carter, Abby Miller, Courtney Hope, Peter Vack, Arie Verveen, Kelly King
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 34
Filmnummer 109136

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


Bumbi78
2017-10-05
Dammig action med vissa westernvibbar. Tunn story och en malplacerad van damme i en mindre biroll. Regissörens desperata försök att försöka få till scener alá Robert Rodriguez funkar inget vidare.
Raimo_1985
2017-04-25
Ganska meningslös omslagspojkefilm med Van Damme i meningslös pytteroll. Håller med foppa99 om att den försöker vara cool men är bara töntig.
RichardEk
2016-03-20
En film med ett ganska traditionellt vilda västern - upplägg: den återkommande problematiken om hur svårt det är att inte jagas upp av det förflutna och den lika återkommande sensmoralen att våld i slutändan är det enda tillvägagångssätt som löser problemet. Lennie James är relativt bra men JCVD är riktigt "felcastad".
foppa99
2014-10-15
avskyr filmer som försöker vara något de inte är... tex cool