2.4

Svensson Svensson - filmen

Pappa Gustav, mamma Lena och barnen Lina och Max bor i ett litet samhälle utanför Örebro. Lena arbetar i Sparbanken och blir plötsligt erbjuden ett arbete på bankens Stockholmskontor. Till Gustavs förskräckelse tackar hon ja.

Originaltitel Svensson Svensson - filmen
Regissör Björn Gunnarsson
Manus Johan Kindblom, Tomas Tivemark, Michael Hjorth
Genre Komedi, 90-tal
Skådespelare Suzanne Reuter, Allan Svensson, Chelsie Dickson, Lil Terselius, Sten Elfström, Jonas Falk, Gun Arvidsson, Niklas Falk, Gabriel Odenhammar, Sten Ljunggren, Krister Henriksson, Maria Lundqvist, Johan H:son Kjellgren, Kristina Törnqvist, Fredrik Dolk

Dele
2022-01-31
En ganska tunn historia som hyfsat bygger tv-serien i långfilmsformat och gör exakt samma sak. Funkar som underhållning i sin lilla värld en gång.
Djason
2020-04-08
Har några roliga scener men det är långt emellan dom. Tror om Gabriel Odenhammar hade fått mer spelrum hade nog också filmen blivit mer festligare.
2017-09-21
Ge fan att göra film ur en tv-serie, det blir aldrig bra!!
Applekingen
2017-05-14
Väldigt rolig på vissa ställen men det är ibland långt mellan de stunderna. Jämfört med säsong 1 och 2 är filmen relativt dålig men jämfört med säsong 3 och 4 är filmen relativt bra. Utan Gustav skulle filmen få en 1:a.
2016-11-12
Nej, den här filmen är inte bra!
TheHorrorfan
2015-12-24
Helt okej. Filmen är ju också väldigt nostalgisk av sig.
2014-11-30
TV-serien "Svensson, Svensson" var på sin tid ett måste att se av den enkla anledningen att det var kul. Även denna film lyckades med bedriften att underhålla och det är främst Allan Svensson som är anledningen till detta. Sedan är det frågan om det är bra och då måste jag nog säga att den är mer underhållande än bra.
Silvaa
2014-01-01
Helt okej. Gustav är skön som vanligt! Dock inte i närheten lika rolig som serierna.
Xenox
2012-07-09
Jämfört med serien är den klart sämre, men det är en ganska rolig komedi.
EddieSpaghetti
2012-05-05
hur kan någon ens rösta på en sån här skit film...