Kom ihåg mig
Glömt lösenord Logga in
Ange din e-postadress så skickas du en länk där du kan återställa ditt lösenord...
Inloggning Skicka
BETYG
2.8
av 5

Surveillance


Två FBI-agenter jagar två sinnessjuka seriemördare. Tre av de tilltänkta offren klarar sig med livet i behåll, men alla har vitt skilda versioner av det som hänt. Vem talar sanning och vem ljuger?


Originaltitel Surveillance
Regissör Jennifer Lynch
Manus Jennifer Lynch, Kent Harper
Genre Drama, Kriminalare, Thriller, Skräck, Mysterium, 2000-tal
Skådespelare Julia Ormond, Bill Pullman, Pell James, Ryan Simpkins, French Stewart, Michael Ironside, Kent Harper, Charlie Newmark, Gill Gayle, Cheri Oteri, Caroline Aaron, Hugh Dillon, Shannon Jardine, Mac Miller, Kent Nolan, Anita Smith, Josh Strait
Betygsätt Logga in eller bli medlem för att rösta
Betygsantal 937
Filmnummer 64440

Recensioner

Filmen har inga recensioner ännu.

Kommentarer


sawa
2018-12-28
Intressant story, men den kunde gjorts mindre blodig och explicit.
RustyFilm
2016-12-10
Man blir förhäxad och provocerad av de sjuka men skickligt utformade karaktärerna. Handlingen är vansinnig, med en hel del våldskomiska (om det nu finns nått sånt ord) inslag. Berättartekniken är originellt annorlunda. Men tyvärr, filmslutet är i mitt tycke riktigt riktigt dåligt.
Barneyk
2015-04-07
Jag har inte så mycket problem med att det är förutsägbart eller så utan jag tycker helt enkelt inte spänningsmomenten eller dom obehagliga scenerna fungerar särskilt bra. Det blir snarare att det rullar över i komiskt för mig. Ändå rätt okej.
mrstrix
2014-01-11
Handlingen är inte alls förutsägbar, ibland kan man förstås gissa rätt och slå sig för bröstet och säga att -Jag fattade direkt att det var kocken som var mördaren, patetiskt. Riktigt bra och skruvad film, som inte passar alla.
SciBoy
2013-07-31
Handlingen är förutsägbar. Om du har läst vad filmen handlar om så vet du vem mördarna är redan från början. Jag satt och hoppades hela filmen att jag hade fel, men det hade jag inte. Skitkass film. Uppenbart att regissören fick göra den bara pga farsgubben hennes.
CultOfZenith
2012-12-08
Retsamt frustrerande film som inte är hälften så smart som den vill vara. Jag uppmanar dock alla att se om de första tio minuterna direkt efter att ha sett färdigt - först då känns expositionen givande. Ett ganska korkat sätt att göra film, egentligen... Öppningsscenerna för tankarna till pappa Davids Lost Hiqhway, och fint att höra hans gnälliga stämma under eftertexterna.
_lucifer_
2011-09-23
Nästan lite besviken fram till de sista 20 minuterna då den gjorde en ganska speciell vändning.
Mikrooben
2011-09-11
Lovar mycket men levererar inte så mycket. En klar besvikelse.
linushq
2010-09-20
Seeg
Krusty
2010-09-18
Sjuuukt dålig. Löjligt story och irriterande karaktärer, speciellt poliserna.
Visa äldre kommentarer »