2.4

Supercross

Bröderna Carlyle har har kört motorcykel sen barnsben och tävlat mot varandra ute i vildmarken. Nu ges båda chansen att tävla med de stora grabbarna och ingenting kommer bli som förr.

Originaltitel Supercross
Alternativ titel Supercross: The Movie
Regissör Steve Boyum
Manus Steve Boyum
Genre Drama, Action, Romantik, 2000-tal
Skådespelare Steve Howey, Mike Vogel, Cameron Richardson, Sophia Bush, Robert Patrick, Robert Carradine, Channing Tatum, Aaron Carter, Alana Austin

RobinMahler
2008-01-22
Åh så tråkig och dålig film med kasst skådespeleri och som tidigare nämnt förutsägbar handling.

2007-08-08
Snygga tjejer och helt okej underhållningsvärde i det stora hela. Men också pinsamt förutsägbart och tramsigt. Fungerar i alla fall att se.
p3ttson
2007-08-08
Sköna cross scener och mycke ögongodis. Men sen blir den ganska fjantig och förutsägbar. Ok underhållning trots allt
DarkestNight
2007-06-30
Köpte filmen enbart för att Robert Patrick var med, men hans roll var tyvärr väldigt liten. Då jag har noll intresse av motorsport borde jag avskytt den här filmen. Men på något skumt sett fastnade jag ändå för handlingen. :) Bättre än väntat!
Asfeldt
2007-04-23
nja ingen kanon direkt.. ganska jobbig bara
Saraah
2007-03-18
sådär ...
Lioras
2007-02-22
Tråååkig film utan handling!
jonbo
2006-12-01
Egentligen endast intressant för alla motorcross-fetischister. För min del var det Robert Patrick som lockade (går på rutin här). Annars är detta en totalt förutsägbar film som inte bryter någon mall.
Sammy_M
2006-05-08
Rätt Ok med cool action, men handlingen sög
oflyt
2006-02-22
fanns det verkligen någon handling i denna film haha :)